Sylvester Stallone

Michael Sylvester Gardenzio Stallone

8,2
78 300 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sylvester Stallone

Ile on Złotych Malin dostał. Uwzięli się na niego czy co ? Przecież dobrze gra

Grandziarz94

Dokładnie, dla mnie to zawsze był dobry aktor. I może faktycznie nie wszystkie filmy były super, ale te złote maliny to chyba przesada. Ludzie, którzy tą "nagrodę" przyznają są głupi, ktoś ich przekupuje, albo po prostu nigdy nie widzieli słabego filmu. Myślę, że tą całą złotą malinę można o kant dupy rozbić, ile razy się zdarzało, że ktoś otrzymał Oscara i Malinę- kolejny dowód na to, że to bezsensowna nagroda. Gdyby zajmowali się nią jacyś Porządni ludzie na pewno wyglądałoby to inaczej.

Grandziarz94

No tak, ale nie zapominajmy że maliny to nie nagrody dla najgorszego filmu roku, tylko dla tego który był głośno reklamowany i miał spory budżet, a nie okazał się dziełem wybitnym czy przynajmniej dobrym, a fakt jest taki że Sylwek ma na swoim koncie sporo takich filmów. To że dostaje te "nagrody" w kategoriach aktorskich to oczywiście także nie wynika z faktu, że nie ma gorszych, tylko dlatego, że jest znany. Przyznawanie malin aktorom znanym i popularnym jest główna przyczyną dla czego ta fundacja która się tym zajmuje jeszcze nie zbankrutowała, więc radze patrzeć na maliny z dużym dystansem, ale oczywiście Stallone to aktor specyficzny nadający się do pewnych ról i właściwe tyle można o nim powiedzieć.

Grandziarz94

Przynajmniej o 3-4 maliny za dużo. Na pewno nie powinien dostać moim zdaniem za "Stój, mamuśka strzela" (dla mnie świetna komedia, za co?) i za Rockego 4 dostał dwie, a film może nie był tak dobry jak jedynka ale był dobry.