To jest troche dziwne, że tak wielki aktor ( bo nikt kto choc troche zna się na filmie, nie powie, że Sly jes przeciętny ) jest na tak słabej pozycji!!
to może powiesz mi w jakim znaczącym filme ostatnio zagrał Merlon Brando, że należy mu się pierwsze miejsce, Twoje rozumowanie jest nielogiczne, ocenia się aktora za dobobek i całokształt a nie za jego ostatnich kilka lat twórczości, co mają powiedzieć trupy, czy im nie należy się miejsce w pierwszej 100 tylko dlatego że od lat nie zagrali w niczym znaczącym bo nie żyją??
Marlonowi Brando trudno jest teraz zagrać znaczące role, facet od 3 lat jest zimniutki jak arktyczny lodowiec :D
widze ze nie zauważyłes że to samo własnie chciałem dac do zrozumienia, posłużyłem się tylko ironią, której nie zauważyłes być mże nie czytałes do końca pozdro
Marlon Brando jest jednym z największych aktorów kina, chociaż nic nie mam do Stallona to według mnie dużo mu brakuję do Marlona Brando
Oczywiście się z Tobą zgadzam, bez wątpienia Brando jest (był) bardziej wszechstronnym aktorem i prezentuje lepsze rzemiosło ale nie uważam że powinno dzielić ich 300 miejsc w rankingu