Szymon Bobrowski

7,7
17 619 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Szymon Bobrowski

Matko Boska ja się zaraz załamie. Co on robi w top 100? I to na 6 miejscu....

Nic do niego nie mam jednak nie mogę zrozumieć dlaczego według użytkowników Pan Bobrowski jest lepszy od Sean'a Conrego lub Toma Hanksa, którzy dostali po dwa oscary....

Dzisiaj jest naprawdę bojowy dzień. Najpierw ED potem Szymek i ja już mam dość:P

Pozdrawiam, hollywood.man

hollywood_man

Spójrzcie tylko: ON ma TYLKO trochę ponad 1000 głosów. Znajac zycie za kilka dni będzie ok 555;) Ale niech sie jego fani nacieszą;)
Ja tez go lubie ale sama przyznaję ze to nie w porzadku...

hollywood_man

to jakaś kpina, moim skromnym zdaniem, wychodzi ze jest najlepszym człowiekiem kina w Polsce (ranking nie obejmuje samych aktorów) nie mówiąc o tym ze odsadził takie tyzy światowej kinematografii jak Alfred Hitchcock, Quentin Tarantino, David Lynch, Stanley Kubrick, Francis Coppola, Clint Eastwood, Dustin Hoffman, Gary Oldman, Nicolas Cage, Harvey Keitel .... można by wymieniać długo, wszyscy oni(i dużo więcej) są gorsi od naszego Szymona Bobrowskiego, tylko moim zdaniem to bardziej powód do wstydu niż do dumy, no cóż ...

po raz kolejny wzywam do bojkotu i boje sie zeby to nie zadziałało w drugą strone

pozdrawiam

Leon_B_Fink

Quentin Tarantino i Nicolas Cage to żadne tyzy. Tarantino to "reżyser" groteskowy, który ośmiesza się każdym kolejnym filmem (po nie najgorszym początku kariery - Wściekłe psy). Ostatnio pojawił się Grindhouse, a ja z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć - takiego gówna nie widziałem dawno.
Nicolas Cage z kolei to "aktor" denny i każdy znający się na rzeczy wie dlaczego...

Wiem - czepiam się, ale taki już jestem.;-)
Z resztą postu się zgadzam.

_Ja_

myśle że jednak przyznasz mi że tarantino i cage bardziej zasłużycli sie dla kinematografii niż ten oto pan którego widzimy na zdjęciu, z resztą to tylko przykłady,

p.s. Death Proof zyskuje przy kolejnym seansie, choć powiem szczerze ze również liczyłem na coś duuużo lepszego, pozdrawiam

a teksty na pozionie jak gra w magdzie m to jest świetnym aktorem dobijają człowieka że wchodzić sie tu nie chce

hollywood_man

Cały ten ranking to (za przeproszeniem) "o dupę rozbić". Co rusz na fali jakiś taki właśnie Bobrowski błyskawicznie wskakuje do pierwszej dziesiątki... ale tyle dobrze, że równie szybko ją opuszcza. Nigdy nie zapomnę jak kiedyś Bam Magera (czy jak mu tam) dostał się niemal na sam szczyt - Koszmar...

hollywood_man

No ale tak już jest ... To pewnie wielcy fani "Odwróconych", albo nastolatki w wieku 11 - 16 lat, które zachwycają sie jego urodą ... To już jest totalna przesada, brak słów ...
Oczywiście do aktora nic nie mam, ale no ludzie 6 miejsce ?! Dajcie spokój !

hollywood_man

cały ten ranking to jeden wielki bajzel.Bóg jeden wie co Boborowski robi w pierwszej dziesiątce.nie ma co sie bulwersować,spadnie o kilkadziesiąt,lub kilkaset miejsc i bedzie święty spokój,swoją drogą ja ubolewam że Hopkins spadł z 3 miejsca na 5.a za nim Ed O'Neill. top ludzie ro jedna wielka- chała!!!!