Rany ale ten człowiek głupi i mało smieszny jest te jego niby dowcipy w programie Szymon Majewski show są tak beznadziejne i mało zabawne że to w głowie sie nie mieści a jak kogoś to bawi to tylko świadczy o tej osobie jaka pusta jest
podłączam się, tulejo...mówimy/piszemy - podłączam się...
podłanczam się to może mówi twoja pani od polskiego...
Jajco jest głupi jak but ale tu ma 100 % racji, gdyż Szymek jest naprawdę głupi jak but!
Majewski jest jakbyś nie wiedział SATYRYKIEM, więc wyolbrzymia i wyśmiewa wady znanych ludzi- taki to już zawód, jego żarty i dowcipy są przeznaczone dla osób myślących i rozumiejących takie żarty :P
Satyryk to Laskowik, Pietrzak...
Z Majewskiego to taki satyryk jak z Dańca...rodzaj małpy, która robi głupie miny.Żeby być satyrykiem to trzeba mieć rozum.
Poza tym ten facet nie ma zawodu, bo nic nie skończył, a już na pewno nie jest satyrykiem.Jest tylko żałosnym klaunem.
Po co go opluwasz, skoro sam gówno potrafisz? Wiem, możesz nas przekonywać, że jest inaczej, ale właśnie to jest magiczna cecha internetu. Koleś nie jest wybitnym satyrykiem, ale po co od razu najeżdżać na niego z takim jadem, do jasnej cholery ludzie co z wami.
Nasz pewien były prezydent był hydraulikiem. Pewien znany piosenkarz, bodajże ze Szwecji, był hydraulikiem. W takim razie po co zawód dla satyryka?
Ja glupi no ale dlaczego niech ktos mi powie
a tak pozatym chce powiedziec ze zal mi szymona majewskiego ktory chyba nie widzi jakim jest prostakiem i zamiast sie wycofac z telewizji bo ja tak bym zrobil to on robi kolejna edycje swego beznadziejnego programu
Jak taki kretyn, to po co tu zagladacie i o nim czytacie? A ze kretyn to akurat nie mozna o nim powiedziec.. Bo co jak co, ale inteligentny to on jest, w przeciwienstwie do innych, ktorzy sie w telewizji pokazuja
Ludzie zważcie na to że Satyryk to w pewnym sensie komik, a dobry komik potrafi zakpić ze wszystkiego łącznie z sobą samym. A to że nie którym on się nie podoba może świadczyć tylko o jednym. Lubią inny typ poczucia humoru.
pozdro
PS. Lisoszakal zauważyłem że nie lubisz Majewskiego i Wojewódzkiego. Mam pytanie którego bardziej?
Nie lubię to ja kaszanki ;-) bardzo nie lubię zarazków ;-) nie cierpię głupoty, chamstwa i debilizmu...A wojewodzkiego to ja nienawidzę patologicznie, nienawidzę go do tego stopnia, że................STOP-cenzura ;-)))
Majewski to zero, poniżej zera...ale woję go od jakuba władysława wojewodzkiego.
PS- Ja, dokładnie o tym myślałem z Jajecznikiem co Ty...o tych bredniach na temat "Lśnienia", no comment...
pzdr.
Jajowód to istny kretyn... Jak oni takich robią, co? W 2012 prorokuje nam koniec świata... http://www.filmweb.pl/topic/543501/Koniec+%C5%9Bwiata+w+2012+roku.html - przeczytaj to sobie...;-)
Daje mu nie więcej niż 15 lat...;-)
A majewski jest gorszy od włodka... Majewski to zaraza, a włodzimierz dzielnikcowy to odosobniony przypadak.
Pozdrawiam
Zacznę od tego, że jajko to idiot, a jego popisy są znane na cały filmweb (ten post o lektorze do Lśnienia najbardziej mi się podoba). Nie niemniej, tu omyłkowo ma racje.
Majewski to zero, nic, null, dno intelektualne.
O gustach się nie dyskutuje. Wszystko zależy od podejścia...
Jedni wolą Kubę Wojewódzkiego a inni Szymona Majewskiego, to zależy co, kto lubi...
Szymon Majewski ma taki styl bycia,i dostaje za to nagrody...
Ludzi nie można porównywać...
Majewski prowadzi programy, pokazujące świat w krzywym zwierciadle, śmieje się z błędów, i wyolbrzymia fakty...
To zależy od tego co kto lubi...