Wojewodzki ma przynajmniej trzycyfrowe IQ czego nie mozna powiedziec o Majewskim. Zarty sa slabe a koles reguralnie sie stacza...Im wiecej chce sie Szymus w to bawic tym barsdziej szkodzi swemu wizerunkowi-wielkiego i wyrafinowanego kawalarza. Teraz TRENDY jest KUBA!Choc dla mnie to on byl lepszy jeszcze za czasow Polsatu.Majewski wtedy jako tako trzymal poziom ale teraz to chyba musialby zrobic sobie przerwe.
Taaa.. wojewodzki to porazka !!! nie ma lepszego od majewskiego !! szymon przynajmniej zna sie na zartach i nie obraza w bezczelny sposob innych tylko w taki smieszny sposob....:)
Eh, idioci. Wojewódzki właśnie ma polewkę z takich baranów jak wy. Nie rozumieciec o co koleżce chodzi, a szkoda.
majewski byl kiedys smieszniejszy..ale nie mam nic do niego. to prawda kubus jest o wiele lepszy tudziez smieszniejszy.
a tak wogóle jak można porównywać wojewódzkiego do szymona oni mają różne style??!! szymon jest extra nie wiem czego sie tu czepiac!! wojewodzki słynie ze swoich obraźliwych tekstów to jest nie miłe!!
kurwa jego mac ludzie co wy macie z tym jebanym IQ pierdoli mnie to ile on ma!!!! koles jest spoko i jego program tez a ty koles zamknij juz morde bo ....
eee einstain mial IQ ponizej piewszej połowy i co z tego. A tak w ogóle to co tu porównywać. Oni tworzą całkiem inne programy, które nic ze sobą wspólnego nie maja no moze ze sa na tej samej stacji.
Zgadzam się z tobą wojewodzki jest lepszy chociaz szymona tez lubie. Wole program kuby bo mysle ze jest leszpy i bardziej zabawny. Cenie kube za szczerosc i to ze ma swoje zdanie. Pzdr ;)
Wojewodzki ma napisane na monitorze co ma mowic, tak jak spikerzy w wiadomosciach :)
Wolę Szymona :]
A ja wolę Wojewódzkiego i to zdecydowanie!!! Bo Kuba ma poczucie humoru i potrafi rozbawić widza (nie tak jak Majewski, u którego najbardziej śmieszą te filmiki na początku i tak montowane przez kogoś innego oraz coraz mniej zabawne w tłoku w których bardziej sie wykazują ci aktorzy grający polityków). W dodatku Kuba potrafi prowadzić ciekawą rozmowę na jakiś interesujący temat z gośćmi (można powiedzieć że wykłada kawę na ławę), a SMS przypomina mi coraz bardziej Maraton Uśmiechu bo zaprasza sie gości tylko po to żeby coś śmiesznego powiedzieli (a kiedy to ostatnio było ?:) ). Przecież po SmS o tych zaproszonych nic nie wiem a po programie Kuby jak najbardziej. PozDR
to jest forum poświęcone Szymonowi Majewskiemu... a nie temu porąbowi Wojewódzkiemu !!!!! SZYMEK GóRą.... :):):)
Każdy kto siedział na widowni u Wojewódzkiego potwierdza że jego programy są nagrywane może troche więcej niż godziny, czyli z nagrania nie jest praktycznie nic wycinane a wszystko co tam się dzieje jest spontaniczne. U Majewskiego programy są nagryawane po kilka godzin a skutki mozemy zobaczyc w tv jak to wszystko sztucznie wyglada...