Lubie Majewskiego jako prowadzącego program ale mimo to oceniłem go na 1, bo nie mogę zdzierżyć, że znajduje się on w Top10 -obok Brando i Pacino. Toż to aktor z niego żaden.
Pomóżcie bo tak dalej być nie może!
Te akcje "bo ktoś kogoś nie lubi" są żałosne. Dajcie spokój! Wyraziłeś swoją opinię, już każdy wie co o Nim myślisz, ale nie przesadzaj. Zachowujesz się jak małe dziecko, kiedy coś nie idzie po jego myśli ;/
Wg. mnie Pawian ma rację. Lubienie lubieniem, ale to nie o to chodzi. Wg. top listy filmebu Szymon Majewski to najlepszy człowiek polskiego przemysłu filmowego, a czy tak jest w istocie? Wg. mnie to śmieszne, że jeśli chodzi o polskich ludzi kina w top liście, to mamy na 6 miejscu Majewskiego, potem długo, długo nic i dopiero na 50 miejscu Jerzy Stuhr.
Droga Redds. Tu nie chodzi o moją czy twoją opinię. Tu chodzi o obiektywną ocenę Szymona Majewskiego jako aktora,a nie osoby czy też prezentera. Bo gdyby było inaczej to w jego filmografii pojawiłby się program "SMS", a ja sam podwyzyłbym mu ocenę o kilka oczek. Zresztą, najlepszą puentą do mojej wypowiedzi będą słowa, wspomnianego przed chwilą, Stuhra:
Szymon Majewski na planie "Kilera" zapytał reżysera w związku z pewną sceną "panie reżyserze, a jak ja mam to zagrać?". Na to siedzący w pobliżu Jerzy Stuhr "panie Majewski, grać to mogę ja, ewentualnie pan Pazura, pan to najwyżej występuje"
Zgadzam się z Tobą w 100%. Kim on jest że znalazł się w pierwszej 10!? Zagrał kilka marnych epizodów czego nie można nawet nazwać rolą a najbardziej zabawne jest to że PRAWDZIWI aktorzy są niżej od tego pajaca.Ludzie opamiętajcie się!!Przecież on jest prezenterem telewizyjnym,komikiem a nie aktorem......1/10