Ludzie bez przesady, raz że gość ma niewiele z filmem wspólnego to jeszcze jest nadzwyczaj przeciętnym typem!!!!!
No, ja bym nie powiedziała, że on jest przeciętny. Nawet go lubię.
Ale jeżeli drazni Cię jego miejsce w TOP10, to nie masz sie czym martwic: zaraz zleci się banda "krytyków" i bedą mu dawac niskie oceny, by spadł...
Stara procedura. Szymon jakimś cudem przekroczył 1000 głosów i znalazł się na liście. Kwestią kilku dni jest spadek o około 300pozycji. Wczoraj na liście znalazł się Gregory Peck, który obecnie jest 12. Jemu zupełnie należy się pozycja w TOP10, dlatego proszę o dawanie wysokich ocen Grzegorzowi Peck'owi ;].
przeginasz, widzę że obrażanie fanów i ludzi którzy zagrażają Twoim idolom jest jakąś Twoją dziką pasją, podejrzewam że jestes emocjonalnym onanistą
też nie lubię majewskiego, ale nie mam zamiaru gnoić ludzi tylko dlatego że go lubią
Osobiście nic do niego nie mam , nawet nie wystawiam mu oceny , ale nie powinnien sie znalźć na 6 miejscu :/
Ja nie przeżywam jego pozycji w tym rankingu. W dupie mam ten ranking.
O tym umysłowym kalece pisałem już na tym forum wcześniej. Jego program razi radziecką pretensjonalnością, a on sam jest w nim głupszy niż ustawa przewiduje. Szymon majewski show warto włączyć tylko na ostatnie dziesięć minut, czyli rozmowy w tłoku, które rzeczywiście są niezłą satyrą (chociaż i ich poziom ostatnio radykalnie się obniżył). Tyle tylko, że "Rozmowy w tłoku" to nie pomysł Majewskiego, a i scenariusz piszę zupełnie kto inny.
Summa summarum, poziom inteligencji prezentowany przez tego kiepa jest po prostu żenujący, gość jest po prostu nie reformowalnie głupi.
Jego fanem nie jestem, ale program który prowadzi jak miałem czas oglądałem... I nic do niego nie miałem... Przesadzasz i to ostro-Jak ktoś najezdza na np Marlona Brando to mówisz że jest debilem,natomiast jak ty najezdzasz na Majewskiego to automatycznie wszyscy innego zdania również są debilami...Bez komentarza...
Jak ktoś najeżdża na Marlona Brando nie jest debilem, tylko najzwyklejszym w świecie ignorantem.
Oglądanie wygłupów tego matoła niezbyt pozytywnie wpływa na psychikę człowieka. Natomiast admiracja w stosunku do jego osoby oraz zachowań jest po prostu przejawem debelizmu i infantylności, wszak jego zachowania takie właśnie są.
Do tego dochodzi ten naiwny sposób bycia na TOP-ie (idiotyczne fryzury, kiczowate stroje, itp.). Kiedyś (jeszcze za czasów "Mamy Cię!") myślałem, że ten człowiek po prostu udaje idiotę. Z biegiem czasu przekonałem się, że on po prostu idiotą jest.
totalnie popieram "JA" zgadzam się z nim w 100% i ciesze się że są jeszcze inteligentni ludzie. Gregory Peck, Anthony Hopkins, Robert De Niro, Al Pacino, Marlon Brando, Edward Norton czy Tom Hanks to są ludzie którzy zasługują na bycie w Top 10, Top 15. Pozdrawiam Inteligentnych ludzi, a matołom mówię WON!!
no to jestem kompletnym idiotą bo nie lubie marlona brando, dla mnie takie gadanie jak Twoje to kretynizm niech każdy lubi kogo chce... pierwsze słyszę taką głupotę, ten kto nie lubi wybitnych aktorów jest ćwierćinteligentem ... naprawdę dobre
A kto tak powiedział? Tylko jedno z zawartych w Twojej wypowiedzi twierdzeń jest prawdziwe: Jesteś idiotą. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Napisałem: "Jak ktoś najeżdża na Marlona Brando nie jest debilem, tylko najzwyklejszym w świecie ignorantem. " Czaisz różnice, pomiędzy ignorantem, a "kompletnym idiotą"? Chociaż - w sumie - Ty możesz jej nie widzieć, wszak należysz do obu tych zacnych grup społecznych.
Nara.
osobiście nic do Majewskiego nie mam, nawet sympatyczny facet, ale...
TOP100 ludzi kina i Majewski na 6 miejscu? Nie do przyjęcia...
Trochę dziwny jest ten nowy system oceniania...
Pzdr.
trochę dziwny? zupełnie poroniony! Co do Majewskiego jestem skłonna zgodzić sie z ,,JA'' chodz On swoim zwyczajem dość ostro pojechał.
Ale jestem pełna podziwu dla jego zaangazowania i wkładu w gnojenie idiotów!
pozdrawiam.
ja juz dawno sie przekonalem ze ten ranking to jedna wielka farsa,80% glosujacych nie zna sie na kinie
ja juz dawno sie przekonalem ze ten ranking to jedna wielka farsa,80% glosujacych nie zna sie na kinie
Niemam nic do majeswkiego koles jest OK ! Ale ludzie co on faktycznie robie w pierwszej 10!!! To jakas pomyłka! Za wiele to on z kinem wspolnego niema!
Ogólnie o miejscu Majewskiego w pierwszej 10 - "Szymon by się uśmiał." :)
Lubię go. Nieważne, czy ktoś stwierdzi, ze jestem idiotką :P
panie o nicku "JA" czy ja pisalem w ostatniej wypowiedzi do Ciebie??
NIE!!! pisalem a propo komentarza Sawyera
wiec to ty naucz sie czytac ze zrozumieniem a nie wyzywaj mnie smieszny maly czlowieczku
Też się zastanawiam jak taka wypaczona osobowość jak Majwski może być w pierwszej 10. Przecież on jest taki żałosny. Próbuje być taki śmieszny na siłę, a wcale mu to nie wychodzi, wręcz przeciwnie, drażni ludzi. Przynajmniej mnie i moją rodzinę przed TV. Jego program ma taką popularność wyłącznie pomysłowości ekipy z która pracuje - Rozmowy w Tłoku, Figo Fago, itp. On sam mógłby nie występować w tym programie, ale jest Marką tego programu i chyba aby dlatego tak go trzymają.
Ode mnie dostaje 1/10