Niektórym się wydaje,że tryskają humorem na kosmicznym poziomie,a tymczasem mamy do czynienia z dnem przy którym Rów Mariański to płytka kałuża.Jak można skomentować dowcipasy pseudosatyryka?Jestem przekonany,że trzeba dać każdemu możliwość wyboru.(można wybrać wszystkie możliwości) Niedorzeczny,bzdurny,nonsensowny(to komplement),prymitywny i ograniczony,bezrozumny i bezmózgi, bezmyślny i głupawy,durnowaty i kretynowaty,matołowaty i głąbowaty.Można tak w nieskończoność,ale po co?Oglądajcie ten szoł,jak chcecie zdebilnieć.
fakt............................................................................ ...................................................................
każdy ogląda to co lubi. Nie narzucaj swojego zdania innym!
gdyby kazdy lubial to co Ty, świat byłby nudnym!!!!
A ja lubie bardzo majewskiego!!
Nie narzucam.po prostu taka jest moja opinia o tym, hmm."satyryku"Naprawdę nie mam zamiaru komukolwiek narzucać cokolwiek.(jednak pozostaję przy swoim zdaniu.ten facet to prymityw i bełkot)
Z początku ten jego program trzymał poziom, ale niestety potem rozpoczął się powolny proces spadania na dno. Coraz bardziej "wymuszane" i słabe żarty cechują teraz program Szymona Majewskiego. Polityka sama w sobie ostatnio jest komedią, a parodiowanie jej w taki sposów jak robi to Majewski wogóle do mnie nie przemawia. Teraz nawet rozmowy w tłoku nie są śmieszne. Program powinien zejść z anteny już dawno temu.
Mnie w tym programie podobają się tylko początkowe gagi i rozmowy w tłoku. To co w srodku, czyli goście i końca nie widać, strasznie zaniżają poziom programu. Sam Majewski jest okropnie banalny. Nie on przecież wymyśla teksty i gagi, a jedynie nadaje temu jakąś formę. Mnie generalnie dawno się znudził. Nie pamiętam, aby kiedykolwiek spontanicznie powiedział coś błyskotliwego czy zabawnego. Zwykła TVN-owska kukła, która ma jedynie wydurniać się przed ekranem (czyt. robić kretyńskie miny, wchodzić w słowo swoim gościom, skakać, biegać i pierdolić od rzeczy).
Generalnie to mam wielki szacunek dla aktorów z Rozmów w tłoku. Najlepszy jest ten który parodiuje Kaczora, Tuska, a ostatnio Palikota. Super gość. Talentem bije Majewskiego na głowę.
Zgadzam się w 100% z Alfrem, z początku pierwsze 5 odcinków tego show mi się podobało (głównie dlatego że stanowił jakiś powiew świeżości), ale potem stwierdziłem, że ten program prezentuje żenująco słaby poziom intelektualny i dłuższe obcowanie z tym programem grozi trwałym kalectwem intelektualnym.
Ostatnio z ciekawości obejrzałem jeden odcinek i stwierdziłem, że tak kompromitującego humoru w telewizji nie widziałem od czasu gdy miałem pecha z ciekawości (tak tak to nie popłaca) zobaczyć show Michała Koterskiego.
Zauważyłem iż złożenie dłuższego bardziej skomplikowanego zdania przez Majewskiego nie zdarza się prawie nigdy. Jego typowa wypowiedź: "nie, słuchaj, ale wiesz he he he (śmiech z nie wiadomo czego)...."
Założycielu tematu!
Może byłbyś łaskaw podać jakieś ARGUMENTY przeciw,bo wyliczanka którą napisałeś( jak dziecko w przedszkolu) nic nie wnosi.