Tad Hilgenbrink

6,7
595 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tad Hilgenbrink

Skąd oni go wzięli, taki podobny do Seanna czyli Stiflera..... :)

kada007

Pewnie z castingu ;) Musieli szukac goscia o podobnej mimice i im sie udalo. Facet potrafi "grac twarza" bardzo podobnie do Seanna.

____16

I ma bardzo podobny glos:] Na taki kasting zglosilo sie pewnie pare tysiecy wiec mieli skad wybierac

użytkownik usunięty
Kephir

no jest podobny, ale ładniejszy i gra wg mnie fajniejszą postać :)

fakt!! gościu wygląda jak by był młodszym bratem Stiflera :))))))

bandzior_4

tylko trzeba zauważyć że w AP2 brat Stiflera był blondynkiem :D

BlondKiller

Mógł się przefarbować. Myślę, że z tym nie miałby problemu ;]

Darth_Sylas

Nieprawda: Brat Stiflera zawsze był brunetem:) obejrzyjcie sobie AP 2 to sie przekonacie: w 2 części grał go Eli marienthal który wogule do niego nie jest podobny, no ale w końcu wtedy miał 15 lat:)

jarkoss179

Dokładnie był brunetem... ;] w AP1 była scena kiedy Stifler ogladał przez internet wyczyny Jim'a z Nadia xD i przy kompie siedział z mlodzym bratem ktory był brunetem;)

kada007

TO najlebszy aktor jaki grał w filmie amerycan pie nie ma lebszego.

STTIF

Mi się wydaje, że on jest super podobny do Stiflera i ma podobny charakterek:)
Nowsza wersja Stiflera jest super!!!

kada007

Nie mogli trafić lepiej :) genialnie zagrał swoja rolę, młodsza wersja Stiflera, też mi się bardziej podoba ta młodsza wersja ;)
pzdr

Alicja_kosmitka

Mnie też się podoba młodsza wersja, o niebo lepsza;p

kada007

sądze ze nie pasowałoby mu w blond włosach ale przeciez w AP brat Steva miał brązowe włosy, dzisiaj oglądałam 1 i 3 częśc. Tad idealnie sie nadaje do tej roli ma identyczny smiech i ruchy jak Steve.

kada007

Ten aktor ma wrodzony talent do filmów komediowych. Potrafi dobrze zagrać role jaka mu przyjdzie zagrać. W filmie American Pie 4 Band Camp pokazał na co go stać i udowodnił, że jego debiut filmowy będzie każdy pamiętał po wsze czasy. Myślę tak jak inni, że zgłosił się na casting i wygrał. Nie dziwie się czemu. Pozdro

kada007

uwielbiam jego grę w AP4 :D :D jest baaardzo podobny to starszego stiflera, i podobna mętalniość ;] jednak on mi sie bardziej podoba :D pięknie zagrał :)

dziewiona

Tad jest śliczny...
Super gra.
Sean też boski...
Ale Tad jednak lepszy!

kada007

Dokładnie?! Jest idealny!

wikcwik

Tak jest przeidealny, młodsza-lepsza wersja Stiflera starszego. Nawiasem mówiąc, szkoda, że następne części nie są o nim :P

malinowa_m

O tak fajnie by było gdyby kolejne części ap były z nim, byłyby ciekawe :) i też zgadzam się tu z większością- On jest ładniejszy i fajnieszy od seana ;p

izus2302

jest piękny. ♥