Łomnicki...tak to był Ktoś. Przez przypadek go zauważyłam - "Przygody Pana Michała" i od tej pory polowałam na wszelkie jego role. Umarł gdy miałam 5 lat. Tak strasznie żałuję, że nie mogłam oglądać go na deskach teatru. Nie potrafię wyrazić jak bardzo go podziwiam i jak bardzo chciałabym go poznać. Może gdy już przejdę na drugą stronę moje marzenie się spełni..
szekla to Ty masz tak jak ja:) Też uwielbiam Łomnickiego i bardzo bym chiała go zobaczyć w teatrze...:( No a teraz jedyne gdzie moge go oglądać to na ekranach... starych filmów;( Takie filmy jak Przygody Pana Michała czy też sam Pan Wołodyjowski... Szkoda... Był naprawde wspaniałym aktorem, takiego drugiego jak on to już nie ma;( Lecz jest jeszcze jeden aktor... Daniel Olbrychski, też jest rewelacyjny;) Bardzo dobrze wciela się w charaktery które ma zagrać:D Bardzo dobry aktor... Ale dobrych aktorów już nie ma;( Bardzo dobrzy aktorzy to gatunek wymierający;( Niestety;(
Bardzo dobry aktor umarł dwa lata przed moim urodzeniem.Szkoda,że nigzie go nie mogłam ujrzeć,tylko wyobrażam go sobie z filmów.Może kiedyś moje życzenie się spełni na tym drugim świecie.