Kurde, jakoś go nie lubię. Jednym słowem mnie wkurza :( Większość fanek może się ze mną nie zgadzać. To rzecz gustu. Wszędzie go pełno :(
on jest poprostu jeszcze dziecinny dlatego moze sie wielu osobom nie podobac...ale ja go bardzo lubie :D:D. Ten jego usmiech ;);)
A no moje zdanie jest takie... Chłopka z wyglądu jest przystojny i wygląda na dużo starszego. Ale to tylko z zewnątrz. Wewnątrz to jeszcze młody chłopak. I dopiero co zabłysnął... Ale jak to się skończy... Większość przestanie się w końcu zachwycać jego urodą i pójdzie pomału w zapomnienie... i już go nie będzie pełno ;) A idę o zakład że zaraz będzie pełno Alex'a Meraz.
ale przynajmniej woda sodowa nie uderza mu do łba ;d
ale to zasługa też jego rodziców ;)
bo jak sam mówi
"Rodzice nie pozwalają mi się umawiać na randki, ojciec powiedział, że jak skończę 28 lat to sobie pójdę, ale myślę, że uda mi się zmniejszyć ten limit. Na razie jednak nie czuje potrzeby chodzenia na randki. Tak samo jest z moją komórką dopiero kilka miesięcy temu dostałem pierwszy telefon" ;)
Ale jest słodki #333.
Nie no z tymi randkami od 28 lat to przesada... Z telefonem to ja tam nie wiem... To zależy... Ale skoro jego rodzize maja takie podejscie to szybko nie wpadnie w jakiś nałóg... ;p