Tak zastanawiam się i zastanawiam, za co on dostał te wszystkie nagrody i wyróżnienia?!
Czy tylko moim zdaniem on nie jest żadnym wybitnym aktorem, a może się myle?
Wystarczy przeczytać: Ulubiona nowa męska twarz kina za film Zmierzch (2008), Najlepszy występ z nagim torsem za film Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2 (2012), Najlepszy filmowy wybuch złości za film Jeszcze większe dzieci (2013), do tego pocałunki i ulubione postaci.
Ładnie wygląda i wszystkie laseczki lecom :)
hmm osobiście koleś jest mi obojętny ale w filmie "jeszcze większe dzieci" pod koniec tego filmu to była dosyć krótka scena miniwalki tak ją mogę nazwać gdzie całkiem nieźle walczył ale jak wiadomo magia kina tak samo jak w filmie kick ass ta młoda aktorka też nieźle walczyła gdyż tak wyreżyserowali film i to nie znaczy że ktoś zna jakieś sztuki walki, jak do tej pory widziałam z jego udziałem 6 filmów i nie zauważyłam aby miał jakieś szczególne zdolności
ScaRLeTT z tą walką to nie jest taka magia kina , Taylor jest mistrzem świata juniorów w Karate więc bić się potrafi ;D
Te"filmy" w których"grał" nic nie wnoszą do kinematografii,ot zapchaj dziury w kinach i problemy żołądkowe u widzów.