a mi jedyne co się w nim podoba to klata!!! jest boska! i to też większości dziewczyn się jedynie w nim podoba :]
Kości już mu wszystkie się zrosły więc może zrobić operacje - tylko po co? Żeby wejść w łaski Fanek? Ale Wy zapewne macie równiutkie noski, ładne buźki i kształtne ciałka więc możecie komentować urodę innych, tylko chyba mylicie zawód aktora z zawodem modela, gdyż aktora ocenia się za grę, a modela za wygląd.
widziałam go tylko w Zmierzchu,
sądzę, że każdy mężczyzna przy Pattinsonie, który wygląda jakby mu ktoś nos wcisnął w twarz patelnią, jest 'ciasteczkiem' ;]
Ludzie dzielą się na 3 grupy : jedni go lubią , drudzy nie , trzecia grupa jest obojętna co do jego osoby . Mi się ten aktor osobiście podoba, ale wiem, że jestem tylko jakby "zauroczona" jego wyglądem a po jakimś czasie to minie ... cóż tak bywa :) Wiem jedno, że nigdy nie będziemy mieli wszyscy jednego zdania czy ten koleś jest przystojny czy nie bo każdy ma swoje zdanie .
A tak już na marginesie gdyby taki koleś tylko chciał którąś z nas to wątpię czy znalazłoby się wtedy tak wiele jego anty-fanek jak wiele jest ich teraz .
Nadzieja matką głupich. Rozpoczynając swoją 'karierę aktorską' od takiego gniota jak Rekin i Lava czy Zmierzch to zostanie na tym samym dnie na jakim obecnie się znajduje.
Jak dla mnie to caluteńką twarz ma szkaradną. Reszta ujdzie. Nie wiem jak on może komukolwiek się podobać; wygląda jak... skończony frajer. I jakby zawsze miał tapetę na twarzy. Pewnie nawet golić nie ma czego, a aktor też z niego żaden...
Niektórzy zaczynali od Myszki Miki,ciekawa jestem od czego wyście by zaczęły,łapałyście by się wszystkiego byle by gdzieś zagrać. Więc radzę to przemyśleć. Nawet jeśli nie umie jeszcze dobrze grać to się nauczy,w New Moon fajnie zagrała Jacoba. I jest już bardzo sławny.
Chciałabym kiedyś zobaczy gdzie wy zagracie,może w reklamie z Biedronki?
I co z tego, że jest bardzo sławny? I skąd ta pewność, że grac się nauczy? Macaulay Culkin tez był sławny, przez chwilę, bo zagrał w jednym hicie a potem co? I, moja droga, nie każdy zostaje aktorem, więc nie rozumiem o co Ci chodzi z tą reklamą Biedronki. Aktor to osoba publiczna i oczywistym jest, że ludzie komentują jego wygląd, grę, dobór roli itd, więc nie obrażaj się, bo ktoś źle powiedział o sweet Jacobie... :(
"Macaulay Culkin" jest sławny do tej pory właśnie przez taki mało mądry film . Co do Taylora powtórzę się, ale przecież każdy ma inny gust! jejuuu przesada żeby tak się przejmować kimś kogo nie poznamy pewnie nigdy ;/
Ale jego "kariera" chyba trochę zwolniła tempo, nie? Chodziło mi o to, że jak ktoś jest sławny przez jeden głupawy film, to wcale nie oznacza, że w przyszłości będzie świetnym i znanym aktorem. A droga olusiu2020 Twoje twierdzenie, że jakoby każdy ma inny gust to normalnie odkrycie na miarę teorii Heliocentrycznej! :)
Otóż synek jest krzywy a to co dziwne jest "piękne" spójrz np na te biedniutkie mopsy, które się hoduje ażeby im oczy z oczodołów powypadały, bo im większe ślipka tym lepiej. A co do muskulatury to np.: gdybym ja byłam Rihanną to bym się cieszyła, że Chris czy to nie Lautner, większość facetów to świnie i damscy bokserzy, ale to tylko moje osobiste przeżycia więc mogę się mylić.