Nie lubie Lautnera,jest okropnym podrywaczem,nie jest tez jakos specjalnie interesujacy.Wiem, ze zaraz posypia sie odpowiedzi typu:"Dziewczyno,on jest boski,ty oczu nie masz",itede,ale takie jest moje zdanie.I wcale nie jestem zazdrosna,jesli o to chodzi.
Dalam mu 5/10 tylko dlatego,ze nawet dobrze gra.Takie jest moje zdanie.
Ja dałam mu 2/10. Kapletnie go ni lubie. I nie chodzi tu o jakieś głupie bitwy pomiędzy Pattinsonam a Lautner. Ten gościu totalnie mnie rozwala. Nie umie na niego patrzeć. Podpisuje sie pod przedmówczynią...
Mi tam On się nawet podoba, ale nie będę pisać, ze nie masz oczu bo każdy ma prawdo do swojej opinii. :D
Czy jest podrywaczem to ja nie wiem, ale gdy oglądam wywiady z jego udziałem po prostu nie mogę tego zdzierżyć... Według mnie zachowuje się trochę jak "patrzcie i podziwiajcie", no ale jestem tylko zwykłym szaraczkiem, więc moje zdanie jest jak nic nie licząca się kropla w oceanie...
Ja tez nie wiem co w nim widzi tyle osob...Wiem,ze trudno kogos oceniac,nie zamieniajac z ta osoba ani slowa,ale jak czytam z nim wywiady,to rece opadaja...
Moze po prostu mam dziwaczny gust,bo nie interesuja mnie zadne Patinsony,Lautnery czy Efrony.Uwielbiam za to:Henry'ego Cavilla,Jonathana Rhys Meyersa,Seana Beana i Davida Wenhama.Moze mam chory gust.
Nie uwazacie,ze Zmierzch troche spadl?Pierwsza czesc byla calkiem udana,przy drugiej w kinie bylo jakos tak nudno.
Jeszcze rok temu bylam maniaczka Sagi:Zmierzch.Teraz juz inaczej na to patrze.Serio,sa lepsze,ambitniejsze ksiazki.Kazdy moze przeciez sobie napisac ksiazke o wampirach,prawda?W sumie ksiazka praktycznie o niczym.Moze tylko o milosci i romansach.Dla tych,co tez nie przepadaja za Zmierzchem,polecam:
-Bez mojej zgody(Jodi Picoult)
-Dziewietnascie minut(Jodi Picoult)
-Wladca Pierscieni(J.R.R Tolkien)
-Folwark Zwierzecy(G.Orwell)
-Rok 1984(G.Orwell)
Serdecznie pozdrawiam wszystkich Filmweb'owiczow.
"Wiem,ze trudno kogos oceniac,nie zamieniajac z ta osoba ani slowa" - to jest osoba publiczna nie musisz jej znać żeby oceniać poza tym Jego i tak nie zaboli to co tu napiszecie bo i tak tego nie przeczyta =D
_____
a co do kolesia wkurza mnie i tyle... nie mogę patrzeć na ten jego sztuczny uśmiech...a do przystojnych też nie należy
pozdro dla fanek Taylora =D=D
Jako jedyny męski użytkownik, który zdecydował się wypowiedzieć na ten
temat, muszę przyznać(będąc obiektywny)że chłopak jest nudny, sztywny i
sztuczny jeśli chodzi o grę aktorską. Co do urody się nie wypowiadam, bo
się nie znam, ale wydaje mi się, że dziewczyny lubią napakowanych,
opalonych, wygelowanych kolesi z wybielanymi zębami. ^^
Fakt-dziewczyny lubią napakowanych kolesi, ale bez przesady! Aż się niedobrze robi na jego widok. Gościu myśli, że jak poświeci swoimi ząbkami i pochodzi z gołą klatą to każda laska będzie jego. I tu się właśnie myli!
taa... ja też jakoś go nie lubię, ale może to przez to, że Jackoba też nie lubię jako postaci:/
Widząć opinie innych to chyba sama z tym zdaniem nie jesteś :). I dobrze,bo ja go też nie znoszę.W dodatku on jest brzydki,nie średni czy tam,nie aż taki zły tylko BRZYDKI. No to może i ja nie mam gustu :).
może ja też go nie mam, ale nie podoba mi się, ciemna karnacja jak jego nie jest dla mnie atrakcyjna, ale gdyby zabrać głowę to może;];] Bo be głowy wygląda o wiele lepiej:D
jak można go oceniać nie poznawając go .. wiele młodych aktorek typu taylor Swift czy selena gomez wypowiadały się o nim bardzo dobrze tak samo jak przyjaciele ze zmierzchu mi się wydaję że jest dobry w tym co robi jest przystojny i wątpie by miał wybielane zęby bo ogladałam jego zdjęcia z dzieciństwa i praktycznie nie widać zmian dba o nie co wiele polaków nie :) poza tym trzeba przyznać że wygląda na bardzo przyjacielskiego nie robi z siebie jakiegoś maczo to widać po samych wywiadach z nim
ZACHECAM DO PRZECZYTANIA
Kazdy ma swoje wlasne i niepowtarzalne zdanie. Ale nie znacyz to, ze mozna lekcewazyc zdanie innych. Wedlug mnie jest fajny i jak juz w innym kamentarzu mowiam , JAK DLA MNIE to i oczu mozesz nawet nie miec.
Popatrz na innych
"madziatom96 off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 3 kwietnia 2010 20:44 odpowiedz zgłoś do usunięcia
Kocham Taylora..! ♥
Kocham Taylora i nic tego nie zmieni. Nie obchodzi mnie to co inni sobie o tym myślą...;* nie mam pojęcia co lub kto byłby w stanie to zmienic. To ze wybrałam taką a nie inna miłość bardzo mnie boli bo wiem ze on nawet nie wie o moim istnieniu..i CHYBA się nie dowie..;
Nie mówię wcale,że lekceważę zdanie innych,po prostu wyrażam własne.Ty go lubisz-nie ma sprawy,nie będę cię krytykować.Ja po prostu za nim nie przepadam,no i tyle.Ktoś inny może go lubić,inny nie,kwestia gustu.Po prostu go nie lubię,to znaczy,że nie doceniam tego co mam?Sama kiedyś wspomniałam,(na innym forum filmwebu)że ideałów nie ma.W tych,którzy mi się podobają,też widzę pewne wady.Ja też je mam.Ktoś,z kim będę kiedyś,na pewno nie będzie idealny pod każdym względem.Po prostu mam inny gust niż większość dziewczyn i moje poglądy mogą być dziwaczne.Ale nie wszyscy doceniają życie dopiero,kiedy umierają.