Matko, trochę mnie zatkało jak zobaczyłam jego ocena. Ma znacznie większą niż np. Keira Knightley, Jennifer Connelly czy Kate Winslet, która jest świetną i do tego nagradzaną Oskarami i Złotymi Globami aktorką (w przeciwieństwie do niego). Zagrał w paru filmach i już taka gwiazda? Z tego co widziałam "Zmierzch" to powalający nie jest... widziałam lepszych aktorów, on nie jest zbyt przekonywujący, jest sztuczny. Po prostu nie mogę się nadziwić skąd takie bardzo wysokie głosy. A właściwie mogę - fanki ze "Zmierzchu".
No ale cóż to tylko moje zdanie.
Pozdrawiam :).
Macie racje, jest przereklamowany. Steven Strait miał zagrac Jackoba Blacka w "Księżyc w nowiu", i szkoda ze go nie wybrali bo by się lepiej spisał w tej roli.
Napisałaś "Ja też jestem fanką tej sagi...", tyle że ja nie jestem już fanką tej sagi :) od pewnego czasu, nawet wręcz przeciwnie, ale każdy ma swoje zdanie i to szanuje :):):).
Dajcie mu szanse on ma dopiero 17 lat Kate Winslet czy Keira tez nie wyskoczyly w swoich pierwszych filmach w roli glownej i nie staly sie od razu takimi slawami...No ale kazdy ma swoje zdanie
Czy ja mówię, że nie daję mu szansy? Chodzi o to, że grał w 4 filmach (dość tandetnych) i to raczej nie główne role, a ma wyższą ocenę od tych aktorek.
`Keira Knightley, Jennifer Connelly czy Kate Winslet,`
nie wiedziałem ze jest kobietą o.O no ale oświećcie mnie, czy istnieje ranking dla mężczyzn?
Dobrze jedna główna rola (w raczej nie fenomenalnym filmie) a reszta poboczne.
Po za tym ja się nie czepiam w jakich filmach grał, tylko w ilu i jaką role, że ma tak wysoką ocenę.
wysoka ocena wypłynęła od niczegoniepojmujących fanek. (nie chciałem obrażać wprost, może któraś jest na tyle inteligentna żeby to rozszyfrować) ;d
ja lubię całą sagę Meyer i film również ale nie mogę przetrawić tego "aktora" całkiem inaczej wyobrażałam sobie Jacoba. na wrzucie widziałam fanowski zwiastun New moon z innym aktorem i tamtego chłopaka bym zaakceptowała ale nie jego!!! Jakim cudem on ma większą średnią od Kate Winslet???????? Czy on naprawdę jest taki piękny??????? Moje zdanie o nim: to przerośnięty dzieciak który siedzi od rana do nocy na siłowni żeby trochę lepiej wyglądać..........
Wiem że zaraz mnie napadną jego rozszalałe fanki ale kazdy ma swoje zdanie..........
Pozdrawiam fanów prawdziwych aktorów ;)
No cóż. Średnia jest jaka jest. Wy może nie lubicie tego aktora, ale są naprawdę ludzie którzy go doceniają, i skoro ma taką średnią to widocznie sobie na nią zasłużył. Biorę też pod uwagę że dużo punktów dały mu także zbzikowane fanki, które patrzą na jego wygląd. Ale wiem że są także jego fanki takie jak ja. Moim zdaniem Taylor idealnie pasuje do roli Jacoba i nie widzę nikogo innego w tej roli. Nie oceniam jedynie jego wyglądu (chociaż przystojny to on jest) patrzę też na jego grę aktorską i inne atrybuty. Oglądając zwiastuny New moon bardzo podoba mi się gra Taylora, a jako wilkołak jest boski. Ale rozumiem też tych którym on się nie podoba i pozdrawiam wszystkich serdecznie.