Kto chce to zapraszamy, a kto nie, to nie... :)
No więc, kurcze, on jest dziwny. ja sie do końca nie mogę do niego przekonać. Od samaego poczatku w Zmierzchu mi nie pasuje. no nie grał jeszcze w wielu filmach, więc wszystko przed nim, ale sama nie wiem. mi sie zdaje, że czasami jak cos powie to chce byc zabawny, ale mu to nie wychodzi. mnie to troche irytuje.
A co ty o tym sądzisz Angeles?
moze w KwN nas zaskoczy, albo przynajmniej mnie :)
bo tam to go będzie sporo...
i tego sie troche boję...
no więc pierwsze moje wrażenie : ała! moje oczy ! on połknął reflektor czy jak? te wybielone zęby drażniły mnie przez cały film :P na dodatek ciągle je szczerzył jakby miał ich za wiele xP zapewne to kwestia gustu ale w Zmierzchu on mi tam w ogóle nie pasi , nie tak sobie go wyobrażałam , ale cóż zrobić :p zobaczymy co będzie w KwN
ha ha ;d tak, ja wiedziałam,że ty o tych zębach wspomnisz :D
tak, nawet mimo złej jakości mojego filmu, który miał ciemny kolor, jego zeby wyraźnie sie odznaczały :)
a ty wiesz, że ja juz znalazłąm to foto mojego taty, co ci raz mówiłam:)
aha, ale wracając do tamatu to ja nie wiem czy ten filmowy czy ten książkowy Jacob jest bardziej irytujący.
ale Anheles, jest też plus, bo ty lubisz kaloryferki <lol2>
a on sie dorobił, aż Pattinson pozazdrościł i sobie namalował <lol2> heh :) oby jutro nie padało :)
fakt że lubię kaloryferki ;D ale co mi po nim skoro to nie ta facjata xD
(fajnie że znalazłaś foto taty ;])
ja najbardziej nie mogłam z tej akcji gdy on miał ugryźć tą facetkę
w studio w nogę xD
no;p to mnie tez powaliło :)
a robowi pozwoliła w szyję :)
ale co zrobić, on nie był wampiochem, tylko zwykłym wilkołaczkiem :)
i nawet przeciesz się jeszcze nie ujawnił z tym w pierwszej części , więc może dlatego... :)
wilki jako animals są ładne , ale bądź co bądź mają pchły! o nie znowu to samo xD muszę się powstrzymać przed słowem 'pchły' nie cicho ! już dość , pch... nieeeee ! xD LOL
chyba zamiast LOL chciałaś napisac KOL <lol>
bo pchły sa closer wilka :D tak juz jest.
a ja nie mogę z tego zwiastunu do New Moon.
Bella się tam zacina papierkiem w palec i tak sterczy pół godziny z raną i mówi cos w stylu "o nie, zacięłam się". mi sie wydaje, że ta akcja z tym przecięcieś palca powinna sie szybciej rozgrywać.
weź! i jeszcze ten Biedny Jasper. co oni mu zrobili nagłowie? jakiś makaron chyba? teraz ma jakies dziwne włosy, że szok.
KOL też może być :D znacznie lepiej brzmi ;D
no Bella i ten papierek to naprawdę... coś jak mój kolega patrzący przez 15 min za okno i w końcu oznajmujący , że śnieg pada xP
przecięła palca akcją? xD chyba bym tak tego nie nazwała nawet
no Jasper jest biedny , wygląda jakby mu lama narzygała na głowę , zawsze coś sknocą
nie przecięła palca akcją, a jakąś karteczką od Alice :D
ach te lamy :D ja tam je lubie, tylko żeby tyle nie pluły :D
a Jacob z tymi 'nowymi' włoami, wygląda jak dziewczyna. oni jemu te kosmyki tak do tyłu zapinają i to dziwnie wygląda.
miało być nie przecięła palca - akcją? że nazwane akcją lolu xD haha
a skąd wiesz że on nie jest dziewczyną? ;D jakaś lady tańcząca chmura z plemienia Majów
no tak, to on jest tańcząca chmura i dlatego tam w Forks ciągle pada. Bo on ciągle odprawia ten taniec żeby spadł deszcz.
Może nie będzie tak źle w KwN bo on dopiero tak jakby co początkuje swoją karierę ja nie wiem dla czego ale odkąd zagrał w Zmierzchu to jakoś tak go polubiłam a jeszce wcześniej był rekin i lawa.Ale nie psądzaj mnie że ja jestem jakąś "z wielu 13-latek które szczają na jego widok" ja poprostu chce powiedzieć że jeszcze może rozwinie się aktorsko i będą z niego ludzie xD