Taylor Lautner

Taylor Daniel Lautner

6,9
12 119 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Lautner

Aż ciężko oderwać od niego wzrok :) Jest po prostu idealny. Ma dopiero 18 lat a wygląda na starszego. A z wiekiem bedzie pewnie coraz bardziej przystojny.. Co za ciacho,no :D

agusia22

haha :D też tak sądzę :D ale w 3 częśći zmierzchu jakoś chyba przestał ćwiczyć bo już nie miał takiej klaty jak w 2 częśći :) chciałabym go kiedyś zobaczyć na żywo i z nim porozmawiać żeby zobaczyć czy on naprawdę jest taki śmieszny na jakiego wygląda xD

mimi9494

Zwykły drewniak -.-

nwieczorkiewicz

Faajny chłopak.. I do tego bardzo inteligentny, trzeźwo myślący, jak na swój wiek niezwykle dojrzały. W odróżnieniu od innych młodych gwiazdek Hollywood mocno stąpa po ziemi. Trzymam kciuki za dalszy rozwój kariery.

agusia22

Taak,ten to ma klate,szczególnie widać to na tym zdjęciu : http://lh5.ggpht.com/_EHZsoUS6SIA/S4bu3GNG8lI/AAAAAAAAGLI/3zsQZCgqTOE/newbloodym oon.jpg

użytkownik usunięty
Maciolos

Mają te same suty :o

"Mają te same suty :o" To się popisałaś inteligencją...

użytkownik usunięty
Lecho1523

Raczej totalną olewką. Trzeba wyczuć takie rzeczy... Kiedy ktoś coś pisze by był fajny żart, a kiedy jest niespełna rozumu i jak owca idzie na rzeź mózgów wraz z innymi Zmierzchomanami...

Nie zrozumiałaś tego screena ? http://lh5.ggpht.com/_EHZsoUS6SIA/S4bu3GNG8lI/AAAAAAAAGLI/3zsQZCgqTOE/newbloodym oon.jpg , bo jak piszesz że mają takie same suty to chyba tak...

użytkownik usunięty
Lecho1523

Ok wg mnie Tyler ma dodane co nieco komputerowo. A teraz mnie oświeć.

Przecież dali mu do plakatu sylwetkę pana obok...OMG... -_-

użytkownik usunięty
Lecho1523

"Tyler ma dodane co nieco komputerowo" co miało znaczyć to co napisałeś wyżej. Jestem zszokowana Twoją niską inteligencją. Jak tak dalej pójdzie to oduczę się stosowania sarkazmu, bo co drugi Polak go nie rozumie:/

Pokemonowy styl ? No jakoś słabo ci ten sarkazm wychodzi , co znaczy OMG to se poszukaj to nie żaden pokemonowy styl tylko skrót który często powtarzam sobie jak czytam wypowiedzi takich jak ty , a to -_- to zwyczajna minka...

użytkownik usunięty
Lecho1523

Człowieku... Z tymi sutkami to był sarkazm a ty zareagowałeś jakbym ci kota potrąciła i zakopała gdzieś w lesie. Czy ty nie masz większych problemów? Jakbym napisała, że koleś wygląda jak Albinos to co, stwierdziłbyś, że pewnie mam musztardówy i akurat je ściągnęłam przed snem?? To, że nie pisałam serio to było aż tak oczywiste, że głowa boli. Ja nie mam 8 lat by pisać takie coś na serio. Myślisz, że tylko tacy ludzie siedzą na filmwebie?;> Jesteś przewrazliwiony. Przestań po mnie jechać, bo ci krzywdy nie zrobiłam a nie chciałbyś mieć we mnie nieprzyjaciela. -_- co do tej minki, to mnie wkurza nieziemsko, bo często jej używa taka 15-tka, która uważa Megan Fox za najlepszą aktorkę wszech czasów. Co do skrótu OMG to mnie również denerwuje, bo ludzie mają skłonności do nadużywania pewnych określeń. Coś jest modne, ale na Boga to nie trwa wiecznie! Czytając w czyimś poście "OMG", które widziało się w miliardach postów wcześniej ogarnia mnie takie wewnętrzne tfu... takie zewnętrzne bueeeee....

Wiem że to był sarkazm... Ale zachowujesz się tak że nie można wywnioskować czy to sarkazm czy piszesz na poważnie , minek i skrótów używam rzadko ale jak widzę rzeczy które mnie rozbrajają,denerwują itp po prostu muszę... Megan Fox jest śliczna ale aktorka z niej przeciętna , co do Megan oczywiście, a to OMG nie używa się raczej bo jest modne tylko żeby wyrazić swoją opinie , może używa to większość nastolatków , ale skróty i minki są dla ludzi , rozumiem jakieś pokemonowe pisanie czy coś...

użytkownik usunięty
Lecho1523

Jeśli jednak się nadużywa tego skrótu to później używa się go w realu mówiąc "oemdżi". To już jest po prostu śmieszne. Zachwouje sie tak, bo filmwebu nie traktuje poważnie. Siedzę tu już trochę i oduczyłam się brać wszystko na poważnie:-) Co do MF to się zgadzam, ładna jest, ale żeby ktoś się wypowiadał, że ona jest wspaniałą aktorką?;>

No ja nic nie mówiłem że jest wspaniałą aktorką , ostatni raz od paru miesięcy skrótu OMG użyłem właśnie w tym temacie... W realu go nie używam ale lubię sobie naśladować Janice jak oglądam friends :D nie wiem czy wiesz o kogo chodzi...

użytkownik usunięty
Lecho1523

No jasne, że wiem, mam na kompie wszystkie sezony:D Aczkolwiek Janice mnie wkurza w tym serialu tym drażniącym głosem. Za to Chandlera uwielbiam:P

Też mnie wkurza ale jest zabawna , ja uwielbiam Rossa bo jest dla mnie najśmieszniejszy ale ogólnie to Joey i Monica.

użytkownik usunięty
Lecho1523

Joey jest pocieszny. A z dziewczyn lubię Phoebe m.in. za tekst "Chciałabym, ale mi się nie chce":P
Rossa lubię za jego rozwody:D

użytkownik usunięty
Lecho1523

co to znaczy to OMG -_-? To jakiś pokemonowy styl? Wybacz, nie umiem po waszemu pisać.

użytkownik usunięty
agusia22

Nie w moim typie. Trochę zbyt uchuchany, wypiękniony i wyrzeźbiony. Wolę facetów a nie manekiny.

użytkownik usunięty