Dlaczego teraz wszyscy ja tak uwielbiają ? Osobiście nie widzę w niej nic genialnego. Aktorka z niej byle jaka. Głos - faktycznie ma bardzo dobry, ale piosenek już po prostu nie mogę słuchac, chyba nie mój styl. Co widzicie w niej takiego specjalnego ? Jak dla mnie kolejna aktoreczka która myśli, że jest fajna -.-
Jak dla mnie bardzo dobra wokalistka o dobrym mocnym głosie, ma piosenki z fajnym brzmieniem, pazurem, teksty na poziomie. Poza tym jest oryginalna, łądna, ma coś do powiedzenia, w filmach gra dobrze. Jest po prostu fenomenalna!!
to, że mam z nią avatar nie znaczy, że ja lubię. Wkurza mnie to, że wszyscy tak myślą. Zdjęcie mi się BARDZO podoba i muszę przyznac, że na tym wyszła nawet ładnie jak na siebie ; )
Ja czytałam, że niezłe z niej ziółko. Ok możecie uwielbiać kogoś kto jest chamski i łamie tabu niepełnoletniej słodkiej gwiazdki na jaką uchodziła a teraz mogliby ja brać za k*rewkę. Oryginalna? Aha no tak. Oryginalna bo pokazuje więcej ciała niż inne gwiazdeczki, i mocniej się maluje? : D Z niej no jest ładna dziewczyna ale przyznam że robi wrażenie jak ma mega makijaż i gdy pozuje na k*rewkę :D
Ja lubię tylko jej muzykę, która jest naprawdę świetna. Jej styl i zachowanie mnie odrzucają. Nie lubię Taylor jako osoby. Mała smarkula i skandalistka, która dzięki temu zdobywa sławę. Nie wiem, jaką jest aktorką, bo nie widziałam żadnego filmu z jej udziałem. Muszę to nadrobić. Jeżeli gra tak samo jak śpiewa, to dobrze dla niej.
Teksty piosenek akurat ma żałosne i w sumie to tylko lanie wody. Ale 95% wszystkich piosenek mają takie teksty. (Żeby nie było że jestem nastoletnim fanem rocka i osobą nienawidzącą Biebera to powiem że Beatlesi, Rolling Stones i jakiś metalowy zespół też ma gówniane teksty piosenek).
Ja ją Lubię ze względu na muzykę, ostrą, przypominającą Rock z lat 80.
Może jej nie lubisz bo zazdrościsz jej urody??? Jeśli to ty jesteś na zdjęciu swojego profilu to nie musisz nikomu zazdraszczać urody bo jesteś Piękna :)
Nienawidzę jej postaci w Gossip Girl .Jenny jest moim zdaniem po prostu głupia.No ale to tylko jej rola ;| . Głos ma nwt fajny .Śliczna jest jej piosenka "Just Tonight" .Widziałam kiedyś filmik na youtube z Blair & Chuck'iem,a w tle leciała właśnie ta piosenka. Zajebista ! ;D .Co do stylu wypowiadania się Taylor i do jej makijażu to aż śmiać mi się chce ; D
Też nienawidzę jej postaci w Plotkarze.
Głos mi się podoba i nawet lubię jej kilka piosenek, ale aktorką jest średnią. Jej styl... No comment. Jak tyle makijażu sobie wali na twarz to jestem ciekawa jej cery za 20 lat. Fu.
Ja słucham rocka i grunge dlatego jej zespół lubię . Głos ma naprawdę bardzo dobry , niech go wykorzystuje . Jest inteligentna ( szkołę skończyła 2 lata wcześniej) i ładna bez tej tony makijażu . Jej styl gdy dopiero przeistaczał się w rockowy był świetny. Teraz trochę przesadza . Aktorką nie jest jak na razie jakąś bardzo dobrą, ale nie jest także zła . Mam nadzieje, że oprzytomnieje i osiągnie dużo .
Dokładnie, w ogóle nie zachowuje się na swój wiek i to mnie najbardziej odtrąca. Teksty piosenek .. no cóż, są na pewno ambitniejsze od "Friday" Rebecci, ale nie wiele.
Jak dla mnie też nic specjalnego.. z twarzy jest niezbyt ładna.. nos ma okropny. jedynie co jest fajne to jej głos i nogi ma zabujcze, ale cyz taka piekna to nie wiem...
Wystarczy posłuchać sobie Ugly people, Where did Jesus go? , Light me up i Far from never.
Może nie jest to jakaś mega wybitna poezja, ale porównywanie do Rebecci jest kpiną.
Aktorka z niej taka sobie. Dobrze, że to porzuciła. Jak dla mnie:
- Niewiarygodnie piękna
- wspaniały głos
- ma charakterek
I jeszcze jedno: ona jest fajna!
A jaka jest Twoim zdaniem najładniejsza aktorka/piosenkarka/modelka/ktoś? (taaaak, wiem, że to nie ma nic wspólnego)
najładniejsza ? Każdy w sumie jest ładny na swój sposób, ale chyba Emma Stone, Angelina Jolie, olsenki, Emma Stone i taka aktorka z Losta, która grała Charlotte ; )
Charlotte z lost była brzydka ;p
a co do tematu to Taylor jest bardzo utalentowana, inteligentna i śliczna więc się nie dziw że dużo osób ją lubi :D
Taylor można zarzucić wiele, ale nie to, że jest byle jaką aktorką... Oczywiście szanuję twoje zdanie, ale może warto obejrzeć trochę więcej seriali/filmów z nią? Uwierz mi, naprawdę warto :) W trzecim sezonie Plotkary tak świetnie potrafi pokazać różne emocje... Nigdy nie zapomnę tej sceny, gdy Jenny zalała się łzami i stwierdziła, że ludzie jej nienawidzą :( Czytałam gdzieś, że Taylor tak świetnie wczuła się w rolę, że na planie nie mogli jej po tej scenie uspokoić... Grała dla mnie niesamowicie realistycznie.
oglądałam całą Plotkarę, noo jak dla mnie popłakac to sie może każdy, jakoś nie zrobiła na mnie większego wrażenia ; )
Dla mnie rzeczywiście ma świetny głos, mocny i wg, co do gry aktorskiej to się nie wypowiadam, bo nie oglądałam żadnej produkcji z jej udziałem, ale właśnie mam zamiar zacząć oglądać Plotkarę:-)