Taylor Momsen

Taylor Michel Momsen

7,2
2 459 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Momsen

Dlaczego teraz wszyscy ja tak uwielbiają ? Osobiście nie widzę w niej nic genialnego. Aktorka z niej byle jaka. Głos - faktycznie ma bardzo dobry, ale piosenek już po prostu nie mogę słuchac, chyba nie mój styl. Co widzicie w niej takiego specjalnego ? Jak dla mnie kolejna aktoreczka która myśli, że jest fajna -.-

HollyGolightly_

Jak dla mnie bardzo dobra wokalistka o dobrym mocnym głosie, ma piosenki z fajnym brzmieniem, pazurem, teksty na poziomie. Poza tym jest oryginalna, łądna, ma coś do powiedzenia, w filmach gra dobrze. Jest po prostu fenomenalna!!

Sajmonnn

eh, no to mamy zupełnie inne zdania. Ale każdy lubi to co che ; )

HollyGolightly_

tak ? a teraz masz z nią avatar i ją uwielbiasz ? ; )

kawaaii14

to, że mam z nią avatar nie znaczy, że ja lubię. Wkurza mnie to, że wszyscy tak myślą. Zdjęcie mi się BARDZO podoba i muszę przyznac, że na tym wyszła nawet ładnie jak na siebie ; )

HollyGolightly_

Ja czytałam, że niezłe z niej ziółko. Ok możecie uwielbiać kogoś kto jest chamski i łamie tabu niepełnoletniej słodkiej gwiazdki na jaką uchodziła a teraz mogliby ja brać za k*rewkę. Oryginalna? Aha no tak. Oryginalna bo pokazuje więcej ciała niż inne gwiazdeczki, i mocniej się maluje? : D Z niej no jest ładna dziewczyna ale przyznam że robi wrażenie jak ma mega makijaż i gdy pozuje na k*rewkę :D

joka_2

Ja lubię tylko jej muzykę, która jest naprawdę świetna. Jej styl i zachowanie mnie odrzucają. Nie lubię Taylor jako osoby. Mała smarkula i skandalistka, która dzięki temu zdobywa sławę. Nie wiem, jaką jest aktorką, bo nie widziałam żadnego filmu z jej udziałem. Muszę to nadrobić. Jeżeli gra tak samo jak śpiewa, to dobrze dla niej.

sunshine08

Teksty piosenek akurat ma żałosne i w sumie to tylko lanie wody. Ale 95% wszystkich piosenek mają takie teksty. (Żeby nie było że jestem nastoletnim fanem rocka i osobą nienawidzącą Biebera to powiem że Beatlesi, Rolling Stones i jakiś metalowy zespół też ma gówniane teksty piosenek).

HollyGolightly_

Ja ją Lubię ze względu na muzykę, ostrą, przypominającą Rock z lat 80.
Może jej nie lubisz bo zazdrościsz jej urody??? Jeśli to ty jesteś na zdjęciu swojego profilu to nie musisz nikomu zazdraszczać urody bo jesteś Piękna :)

HollyGolightly_

Nienawidzę jej postaci w Gossip Girl .Jenny jest moim zdaniem po prostu głupia.No ale to tylko jej rola ;| . Głos ma nwt fajny .Śliczna jest jej piosenka "Just Tonight" .Widziałam kiedyś filmik na youtube z Blair & Chuck'iem,a w tle leciała właśnie ta piosenka. Zajebista ! ;D .Co do stylu wypowiadania się Taylor i do jej makijażu to aż śmiać mi się chce ; D

gossipgirl98

Też nienawidzę jej postaci w Plotkarze.
Głos mi się podoba i nawet lubię jej kilka piosenek, ale aktorką jest średnią. Jej styl... No comment. Jak tyle makijażu sobie wali na twarz to jestem ciekawa jej cery za 20 lat. Fu.

HollyGolightly_

Dla mnie jest denna. Nie lubię jej. Zero skromności w tym wieku.

kovalskyyy

Ja słucham rocka i grunge dlatego jej zespół lubię . Głos ma naprawdę bardzo dobry , niech go wykorzystuje . Jest inteligentna ( szkołę skończyła 2 lata wcześniej) i ładna bez tej tony makijażu . Jej styl gdy dopiero przeistaczał się w rockowy był świetny. Teraz trochę przesadza . Aktorką nie jest jak na razie jakąś bardzo dobrą, ale nie jest także zła . Mam nadzieje, że oprzytomnieje i osiągnie dużo .

kovalskyyy

Dokładnie, w ogóle nie zachowuje się na swój wiek i to mnie najbardziej odtrąca. Teksty piosenek .. no cóż, są na pewno ambitniejsze od "Friday" Rebecci, ale nie wiele.

HollyGolightly_

Jak dla mnie też nic specjalnego.. z twarzy jest niezbyt ładna.. nos ma okropny. jedynie co jest fajne to jej głos i nogi ma zabujcze, ale cyz taka piekna to nie wiem...

HollyGolightly_

Wystarczy posłuchać sobie Ugly people, Where did Jesus go? , Light me up i Far from never.
Może nie jest to jakaś mega wybitna poezja, ale porównywanie do Rebecci jest kpiną.

HollyGolightly_

Aktorka z niej taka sobie. Dobrze, że to porzuciła. Jak dla mnie:
- Niewiarygodnie piękna
- wspaniały głos
- ma charakterek
I jeszcze jedno: ona jest fajna!

Evilminded

em, bez przesady. No ale, każdy ma inny gust.

HollyGolightly_

w plotkarze strasznie mnie irytuje, ale głos ma wspaniały :)

HollyGolightly_

A jaka jest Twoim zdaniem najładniejsza aktorka/piosenkarka/modelka/ktoś? (taaaak, wiem, że to nie ma nic wspólnego)

Evilminded

najładniejsza ? Każdy w sumie jest ładny na swój sposób, ale chyba Emma Stone, Angelina Jolie, olsenki, Emma Stone i taka aktorka z Losta, która grała Charlotte ; )

HollyGolightly_

Charlotte z lost była brzydka ;p

a co do tematu to Taylor jest bardzo utalentowana, inteligentna i śliczna więc się nie dziw że dużo osób ją lubi :D

dosia321

każdy ma inny gust...

HollyGolightly_

Taylor można zarzucić wiele, ale nie to, że jest byle jaką aktorką... Oczywiście szanuję twoje zdanie, ale może warto obejrzeć trochę więcej seriali/filmów z nią? Uwierz mi, naprawdę warto :) W trzecim sezonie Plotkary tak świetnie potrafi pokazać różne emocje... Nigdy nie zapomnę tej sceny, gdy Jenny zalała się łzami i stwierdziła, że ludzie jej nienawidzą :( Czytałam gdzieś, że Taylor tak świetnie wczuła się w rolę, że na planie nie mogli jej po tej scenie uspokoić... Grała dla mnie niesamowicie realistycznie.

P_Halliwell

oglądałam całą Plotkarę, noo jak dla mnie popłakac to sie może każdy, jakoś nie zrobiła na mnie większego wrażenia ; )

HollyGolightly_

Dla mnie rzeczywiście ma świetny głos, mocny i wg, co do gry aktorskiej to się nie wypowiadam, bo nie oglądałam żadnej produkcji z jej udziałem, ale właśnie mam zamiar zacząć oglądać Plotkarę:-)

użytkownik usunięty
HollyGolightly_

jej piosenki są cudowne! No cóż... zależy od gustu, ale Make me Wanna Die, Just Tonight i Zombie .. super!!