Taylor Momsen

Taylor Michel Momsen

7,2
2 454 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Momsen

Stoczyła się... woda sodowa uderzyła jej do głowy po "Plotkarze"
Szkoda... a takim była słodkim dzieckiem w "Grinchu" i "Małych Agentach II"

Sidewinder

nie słyszałam o tym. ale sama piszesz, że PODOBNO !!
Pozatym w nowych odcinkach gg wygląda strasznie z czarnym makijazem

sara137_2

że pije ćpa iteepe. to nie jest nic szczególnego. zobacz na polską młodzież... (sama mam 15 i często zdaża się napić ) i nie uważajcie tego jako że niby się tu wywyższam czy chwale. Nie lubie jej i jej sposobu grania ale co do jej 'wyskoków' nie przyczepiam się.

partyczja

bo to naprawdę jest się czym chwalić, że w wieku 15 lat się pije, więc dobrze, że się nie chwalisz :/ dla mnie to jest chore i bezsensowne, ale skoro uważasz, że to normalne to gratuluję.

Sidewinder

cholernie mnie irytuje kiedy skrzeczy, ma piskliwy i nieznośny głos Jenny w książce była inna, zdecydowanie nie pasuje do tej roli.

Sidewinder

mnie także denerwuje. poza tym w ksiazke Jenny miala miec burze brazowych lokow.. a nie jasne blond wloski -,-

Emmbryo

Nie tylko to się nie zgadza... Vanessa miała przecież być łysa! No a Janny miała miec nienaturalnie wielki biust!

Adka777

No ! Tak jest jak reżyser zmienia treść. Zawsze tak jest. A co do roli Taylor jak Jenny to moim zdaniem dobrze gra jak na 15-latkę. Nie wiem czego się czepiacie. ;P

Sidewinder

widze ze wszyscy co sie wypowiadają to wielcy znawcy.
rezyser nie zmienil zadnej tresci, bo po pierwsze serial plotkara jest tylko na podstawie ksiazki, nikt nie mowil ze to bedzie adaptacja czy ekranizacja, po drugie bylo wiele osob ktore rezyserowaly poszczegolne odcinki, scenazysci z reszta tez mają cos do powiedzenia. radze najpierw sie troche zainteresowac a pozniej gadac.

jealouschild

popieram Lanvin. w dodatku Taylor gra w mojej opinii bardzo dobrze J. Przecież to nie ona wymyśliła chcarakter swojej bohaterki, a widzę, że głównie tego się czepiacie a nie jej gry aktorskiej.

Sidewinder

nie wiem czy to sie wlicza w liste filmow w ktorych grala, ale Taylor miala swoje pare sekund w filmie "Sex Drive" (na wstepie, na imprezie nago tanczy i udaje ze jej noga to gitara ... :P )
a moderatorzy zapomnieli dodac chyba... :)

pzdr