Taylor Momsen

Taylor Michel Momsen

7,2
2 457 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Momsen

Taylor Momsen ma dopiero 17 lat. Daleko jej do przesłodzonych disneyowskich maskotek.
To wyszczekana dziewczyna z charyzmą, mocnym wokalem i drapieżną chrypką. Świetny
materiał na gwiazdę rocka. Zapraszam na mojego bloga, na którym zamieściłam krótki
artykuł o Taylor :-)

http://zwariowanyswiatanity.blogspot.com/2010/10/niepokorna-taylor-momsen.html

Saraghina

Ok zgadzam się z Tobą, ale z drugiej strony między wyszczekaniem a zwyczajnym chamstwem jest cienka granica ;)

użytkownik usunięty
Falter

zgadzam się, jednak urzekł mnie w niej jej głos. Jest taki...inny. Spodziewałam się kolejnego przesłodzonego głosiku, a tu taka niespodzianka :)

Saraghina

Dziewczyna ma niesamowity głos! Mam nadzieję, że ze swoim zespołem osiągnie dużo.

Saraghina

No głos ma super, no i sama piosenki pisze co w dzisiejszych czasach jest rzadkością :)

Neo84

Jest świetna, cudowna, boska :P

Evilminded

Mam nadzieje że to nie grzech, podpisać się pod powyższymi komentarzami.

Neo84

Nie, to nie rzadkosc.
Zwlaszcza w rocku, badz metalu.

Jacob Voorhees

Taylor piekna, utalentowana mloda dziewczyna, dowod na to iz prawdziwi rockowi artysci moga zaistniec w dzisiejszych czasach.
P.S
Czy tylko mnie bardziej podoba sie ta rockowa Taylor niz ta z powiedzmy czasow plotkary?

Jacob Voorhees

Mi się podoba taka odsłona Taylor, ale często przesadza ze swoimi wypowiedziami. Jakby na siłę chciała pokazać niezależność. Uważam, że artysta najpierw powinien osiągnąć wszystko talentem, a później chwalić się opiniami i życiem prywatnym.

mammoth03

Kiedy niby się chwaliła życiem prywatnym ??

Poza tym większość wypowiedzi z gazet/netu jest przekłamanych. W wywiadach wideo zawszę prezentuje się dobrze ;)

Neo84

A propo włosów, make up'u seksu, rodziców i tak dalej.
A co do wywiadów to nie powiem, faktycznie ma coś do powiedzenia.

Saraghina

Mi się ona kompletnie nie podoba. Głos, ok, całkiem fajny, żałosny wygląd i zachowanie beznadziejne. Uroda hm.. przeciętna, ładne duże oczy, okropny nos. To tyle, pozdrawiam