Terry O'Quinn

Terrance Quinn

8,6
10 550 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Terry O'Quinn

LUBIŁEM TEGO AKTORA ZA WCZEŚNIEJSZE ROLE , ALE W ZAGUBIONYCH JEST REWELACYJNY JAKO LOCKE

GAWRO

zgadzam się postać Locka zagrał znakomicie a co najważniejsze jest cholernie przekonywujący grając tą postać

GAWRO

Locke to jak na razie moja ulubiona postać. Chaos, siła i tajemnica - to atuty tej postaci.

GAWRO

Locke to najlepsza postać w "lost" :) Fajny i tajemniczy... A Terry pasuje jak ulał :)

GAWRO

w sumie, to on się pewnie nazywa Alex.a to John Locke to pseudonim albo cos.gość szukał czegos..pewnie kogoś i tym kimś jest pani francuz.huh?;D

Przemas_2

Wez sobie policz, facet ma wiecej lat niz Francuzka to jakim cudem moglby byc jej dzieckiem? Niestworzone historie wymyslasz.

GAWRO

Ja go kiedyś nie lubiłam :P, bo zawsze grał takie złe postacie hehe ;). Dopiero po LOST otworzyłam oczy ! Jest świetnym aktorem ! :]

sevanna

on powala ale najbardziej mi sie po doba w zagubinych :P

GAWRO

Może wstyd się przyznac ale pierwszy raz spotykam się z nim w LOST (no może gdzieś mi jeszcze mignął w jakimś filmie, nie pamiętam:). Kapitalnie odgrywa swoją postac, obok Holloway'a i Fox'a absolutnie najlepiej i najbardziej przekonywująco (mimo że wszyscy grają znakomicie, to IMO właśnie ta trójka sie wyróżnia.)

MMK

niezbyt za nim przepadam (jako postac Locka) ale przeciez co to bylby za film gdybym wszystkich uwielbiala:) a aktor macie racje swietny

BEZnickowaGIRL

Też nie spotkałem się z nim wcześniej. W LOST jest jednym z najlepszych atutów serialu

ZwolaK

tak tak tak ble ble ble ble ile razy mozna ....:(

GAWRO

BEZNICKOWA nie gadaj głuopt, fajny jest;)
No i jest moim alter ego;)