dodam że jego muzyka z "człowieka ringu" też była UżEKAJąCA i wogóle piękna. mam nadzieję że dostanie za nią sowicie wynagrodzony.
W kazdym filmie wystarczają mi 3 pierwsze nuty żeby stwierdzic, ze to własnie on komponował muzykę...
ten facet to geniusz w swoim fachu. soundtrack z american beauty jest po prostu mistrzowski. inaczej nie da się tego nazwać.
hm, często jak oglądam jakiś film i myślę sobie "ale fajna muzyka" a potem sprawdzam na filmwebie kto ją komponował i najczęściej okazuje sie że on:) genialny, ale trochę mało doceniany...............
Ja też go podziwiam. Ale rzeczywiście chyba nie został dostatecznie doceniony... Jak dla mnie naprawdę wyśmienity kompozytor:)
Jeden z moich ulubionych kompozytorów którego styl tworzenia muzyki filmowej pokochałem od pierwszego usłyszenia. Uwielbiam jego muzykę z Fried Green Tomatoes, Little Women, Road To Perdition i oczywiście American Beauty choć stworzył on świetną muzykę do naprawdę bardzo wielu filmów a nawet seriali.
niesamowity kompozytor. narazie słyszałam tylko "szesc stóp pod ziemią , "zaklinacz koni" "gdzie jest nemo?" i muzyka jest naprawdę niesamowita.