Tiësto

Tijs Michiel Verwest

7,4
19 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Tiësto

Nie leży mi jego muzyka "Disco Polo".

Antycyponek

Nie no bez przesady disco polo to On teraz nie gra, jeszcze nie upadł na samo dno... Ale jest bliski tego dna... Obecnie gra bezduszne bigroomy dla debili.... A pomyśleć, że kiedyś był Bogiem uduchowionej muzyki Trance..... Przykre to... :(

Maartenmetz

Cały czas gra disco polo dla ubogich w wersji eletronicznej.
Zwykła komercja, którą gra się w remizach strażackich.
Kilka zjadliwych piosenek nie czynią z niego najlepszego dee jay'a.

Antycyponek

Z tym "cały czas" to nie masz racji... Do ok. 2009 r. tworzył i grał bardzo wartościowy, emocjonalny, zmysłowy, melodyjny Trance.... Po 2009 r. niestety pomieszało mu się w główce... Amerykańce zrobili mu wodę z mózgu... Kasa ogłupia człowieka...

Maartenmetz

Rzecz gustu.
Mi jego muza nie pasi i tyle . . .
Jego trance jest dobry dla bezguści.

Ja wolę coś mocniejszego niż jego trance dla nastolatek.

Antycyponek

Nie lubię jak ktoś coś o czymś pisze nie mając o tym żadnego pojęcia.....
Jak Ci nie pasi jego starsza muzyka (bo ta nowsza to rzeczywiście jest gówno) to po co w ogóle o tym piszesz?....

Kiedyś Tiesto nie tworzył "Trance'u dla nastolatek" tylko Piękny Melodyjny Trance dla wrażliwych marzycieli, lubiących pobujać sobie w obłokach i oderwać się na chwilę od szarej, nudnej rzeczywistości.

Maartenmetz

No nie tworzył trance dla nastolatków, ale tworzył dla dla starych zwapniałych babć.

Dlaczego mi sugerujesz, że piszę o czymś, o czym nie mam pojęcia.
W muzyce elektronicznej i nie tylko siedzę od około 30-tu lat, więc chyba mogę coś powiedzieć na ten temat co ja myślę.
Jego muza, to dla wyżelowanych lalusi, ale nie twierdzę, że przecież Ty taki jesteś.
Wolę cos mocniejszego: tan trance, GOA, psychedelic trance, a nie takie fju-bździu z Vivy.

Antycyponek

Nie potrzebna w ogóle ta dyskusja, bo Tobie się podoba to, a mi tamto.

Antycyponek

Tak z tym ostatnim zdaniem się z Tobą zgadzam ;)