Tim BurtonI

Timothy Walter Burton

8,3
23 208 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Tim Burton

Niedawno w merlinie znalazłem kolekcje Burtona 3 filmy za 92 zł ale nie jestem przekonany czy te filmy są dobre, czy może za tą cenę lepiej kupić sobie jakieś inne jego dzieła za rozsądną cenę,
i dla tego jestem w rozterce i nie wiem co mam zrobić bo Tim Burton jest jednym z moich ulubionych reżyserów zawsze chętnie oglądam jego filmy a jakąś część jego twórczości chciałbym mieć u siebie w domu i dlatego zwracam się o rade

oto link do kolekcji http://merlin.pl/Tim-Burton-Kolekcja_Tim-Burton/browse/product/2,627129.html

z góry dziękuję i pozdrawiam

jeśli jesteś fanem Burtona to dlaczego nie?
ja nie widziałam Charliego tylko ale reszta jak dla mnie cudna
ma niepowtarzalny klimat, jest urocza

użytkownik usunięty

Jako wierna fanka Burtona mam tę kolekcję (podobnie jak np. "Edwarda Nożycorękiego", którego Ci polecam
do domowej kolekcji, jeśli lubisz Burtona czy "Ed Wooda") i jestem z niej bardzo zadowolona, choć bez
wątpienia najmniejszym rozrzewnieniem darzę "Gnijącą pannę...", choć jej estetyka czy klimat, również są
fenomenalne. "Charlie i fabryka..." zarówno jak i "Sweeney Todd" to rewelacyjne obrazy, więc szczerze polecam
Ci je do Twojej kolekcji!Zresztą cena tej kolekcji jest super, bo np. za samego "Sweeney Todda" chcą nadal ok.
60 złotych!

Pozdrawiam :))

użytkownik usunięty

lepiej poszukaj gdzie indziej bo tu coś za drogo... ja w media markcie dałam jakieś niecałe osiem dych. Poszukaj lepiej jeszcze, chyba że kwestia mniej więcej 15 złoty nie robi ci różnicy

jaki z Ciebie fan jak nie znasz takich pozycji jak Charlie..?:p
pytasz nas, czy są to najlepsze filmy czy cena jest okazjonalna? bo sam nie wiem:p