Tylko w wersji animowanej i w 3D. Kogo widzicie jako postacie?? Blagam zeby byl Deep i Helena, w trio z Burtonem sa nie do zdarcia ;)
Niee...niech da szansę komuś innemu. Skoro potrafił nakręcić takie filmy jak Sok z żuka, Wielka Ryba, czy obydwa Batmany, bez udziału Deppa, lub Helenki, to teraz też powinien sobie poradzić. Mi np.: marzy się powrót Winony Ryder do filmów Burtona... Ciekawie wyszła mu też współpraca z Alanem Rickmanem...a z aktorów nigdy u Tima nie występujących- może Gary Oldman?
Jedynie muzyka powinna być niezmienna- Danny Elfman jest po prostu stworzony do burtonowskich filmów.
Chyba ta informacja nie była jednak do końca potwierdzona. Filmweb nagle zmienił zdanie i umieścił na stronie głównej tę informację:
http://www.filmweb.pl/Tim+Burton+mo%C5%BCe+jednak+NIE+nakr%C4%99ci%C4%87+%22Rodz in%C4%99+Addams%C3%B3w%22,News,id=59080
Mimo wszystko trzymam kciuki, bo czekam z niecierpliwością na wszystko, co wyjdzie spod ręki Burtona ;)
Depp i Helena stali się już w sumie znakiem rozpoznawczym filmów Burtona, więc wydaję mi się, że możemy się ich spodziewać w kolejnej produkcji. Ja nie mam nic przeciwko, świetny duet. Co się tyczy muzyki, popieram w 100%. Jak ktoś ma tworzyć muzykę do filmów Burtona to tylko Elfman :)