Tina TurnerI

Anna Mae Bullock

7,2
891 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tina Turner

Oglądałem film biograficzny o niej i wywołał na mnie duże wrażenie....ta kobieta zawsze mnie inspirowała i w końcu poznałem prawde o jej okropnym życiu.......dobrze,że potem wyszła na swoje!!!:) Podziwiam ją bardzo i szanuje......Szkoda,że już nie mogę patrzeć na jej nowe teledyski i wogóle(ale ostatni jej koncert widziałem (lol))

sandyzgpl

no ona jest zajebista !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

sandyzgpl

Zgadzam sie z wami że to wspaniala kobieta i piosenkarka. Niestety nie widzialam filmu biograficznego o niej :( nie bylo mi to jeszcze dane ... :)

sandyzgpl

Podobał mi sie ten film, zwłaszcza scena jak ona juz sobie super radziła a mąż chciał do niej wrocic a ona powiedziała mu zeby spadał. Film super, zajebista babka, szkoda tylko że ten mąż był takim idiotą bo by zaoszczędziła sobie dużo przygód. Podziwiam ją że tak jej się udało wyjść na prostą.

alien_2

Ten debil to Ike Turner... gdybym ja miał taką kobietę to za nic bym jej nie oddał. Spełniałbym jej wszystkie zachcianki

sandyzgpl

Tina rozwiodła się z Ike'm wzorując się na Cher, która zostawiła w 1975r. swojego męża Sonny'ego Bono...
kiedyś Tina byłą idolką Cher, a później stały się dobrymi przyjaciółkami i tak jest do dziś :))
uwielbiam Je obie! :D