witam wszystkich :)
czy ktoś z Was był może na koncercie Tiny w Kolonii 19.01.2009r? w każdym razie kto się waha co do koncertu w Pradze, który ma się dopiero odbyć, to szczerze namawiam... Ja co prawda nie nazywam się fanką TT, ale koncertu do końca życia nie zapomnę...
Ja byłam w Kolonii ale na pierwszym 14 stycznia i zostałam nawet zauważona przez Tinę bo byłam w pierwszym rzędzie, miałam transparent i darłam ryja lol uśmiechnęła się do mnie i pomachała. Boże do konca życia tego nie zapomnę! :) Byłam też w Pradze ( to był najlepszy koncert podczas tej trasy) i na 3 koncertach w Londynie. Jestem Jej absolutną fanką :)
:)
my byliśmy z kumplem w 14 rzędzie, czyli idealnie, jak TT latała na tym podnośniku, i mieliśmy ze sobą duuużą flagę Polski :) w pierwszym rzędzie pewnie nie poradziłabym sobie z zazdrością, patrząc na tej jej nogi... :P A Pragi strasznie, ale to strasznie żałuję :( bardzo chciałam jechać, niestety, kasy nie starczyło :( A Ty faktycznie, musisz być jej FANKĄ skoro latasz po całym świecie za nią ;)
pozdrawiam