Tini Stoessel

Martina Stoessel

8,0
715 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tini Stoessel

dziewczyna jest moim zdaniem bardzo ładna,komercyjna, ale że moje młodsze rodzeństwo było nią zafascynowane, z ciekawości zerknęłam na yt jak śpiewa. i moim zdaniem ona totalnie śpiewać nie potrafi- ledwo wyciąga. aktorką musi być dobrą, żeby sprzedać historię osoby zakochanej w muzyce, o wielkim talencie. zauważyłam też, że w serialu, kiedy niby gra na keyboardzie to nigdy nie było zbliżenia na jej ręce- czyli grać też nie potrafi. Nie piszę tego z nienawiści, nie jestem trollem, ale piszę to, bo choć nie śledzę odcinków serialu, to uwielbiam ludzi obdarzonych pięknym głosem. Mam słabość do utalentowanych śpiewaków, piosenkarek- talentu którego ja nie mam. I myślałam, że Martina jest takim kolejnym talentem,a tu cóż... Jak kolejna gwiazdka Disneya, o krótkim zapewnie terminie przydatności, ma ładnie wyglądać i tyle.

joannavonb

Wiem, napisałaś to trzy miesiące temu itd., ale nie mogę się zgodzić że nie potrafi śpiewać. :) Zobacz jak śpiewa na żywo. Naprawdę, wow! Miło się jej słucha. ;)

joannavonb

A ja piszę po 2 latach i jak widać TINI nadal jest rozpoznawalna, może niekoniecznie w naszym kraju, ale teraz robi kawał niezłej roboty