Bardzo podoba mi się, że zawsze stara się odpisać tyle autografów, na ile tylko pozwala czas i sytuacja, że zawsze stara się odpisać na wszystkie wiadomości, i jej zachowania na twitcamach
Też ją lubię, ale wkurzają mnie te jej dzióbki na zdjęciach i wg, zdjęcia przy lustrze i wg, nie wiem dlaczego, ale na pierwszy rzut oka mam talkie dziewczyny za idiotki, które mają siano w głowie, ale wiesz nie oceniam też ludzi po pozorach wiem, że żeby wiedzieć kim są trzeba się z nimi zapoznać, a że Tini nie znam osobiście, więc mój stosunek do niej jest nijaki...
tak, jej focie z dzióbkami, ale ona po prostu tak lubi i tak pozuje na prawie wszystkich, ale mnie to jakoś nie razi, większość fotek wychodzi świetnie, mi to nie przeszkadza
a reszta ekipy się z niej śmiała i tuliła xdd rzeczywiście słodkie, płacze i śmieje się sama z siebie bo zdaje sobie sprawę jak to wygląda ;p ^^
wklep violetta en mediolan w google grafika. wszytsko co na balkonie to z mediolanu ;p tzn z jednego dnia z mediolanu. W dole byli fani i oni przemawiali do nich jak producenci. a jak chcesz więcej, wbij na yt albo otwórz obrazek w nowej karcie i kilkasz "odwiedź str", duża szansa że trafisz na poslkiego bloga