Tini Stoessel

Martina Stoessel

8,0
715 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tini Stoessel

Bardzo podoba mi się, że zawsze stara się odpisać tyle autografów, na ile tylko pozwala czas i sytuacja, że zawsze stara się odpisać na wszystkie wiadomości, i jej zachowania na twitcamach

Enterraz

Też ją lubię, ale wkurzają mnie te jej dzióbki na zdjęciach i wg, zdjęcia przy lustrze i wg, nie wiem dlaczego, ale na pierwszy rzut oka mam talkie dziewczyny za idiotki, które mają siano w głowie, ale wiesz nie oceniam też ludzi po pozorach wiem, że żeby wiedzieć kim są trzeba się z nimi zapoznać, a że Tini nie znam osobiście, więc mój stosunek do niej jest nijaki...

Sissi_Annie_Romy

tak, jej focie z dzióbkami, ale ona po prostu tak lubi i tak pozuje na prawie wszystkich, ale mnie to jakoś nie razi, większość fotek wychodzi świetnie, mi to nie przeszkadza

Sissi_Annie_Romy

i to jak się rozpłakała na widok fanów w Mediolanie

Enterraz

No to widziałam słodkie :D

Sissi_Annie_Romy

a reszta ekipy się z niej śmiała i tuliła xdd rzeczywiście słodkie, płacze i śmieje się sama z siebie bo zdaje sobie sprawę jak to wygląda ;p ^^

Enterraz

@Enterraz
Masz może linka do tego w Mediolanie? ;d

doomi181

wklep violetta en mediolan w google grafika. wszytsko co na balkonie to z mediolanu ;p tzn z jednego dnia z mediolanu. W dole byli fani i oni przemawiali do nich jak producenci. a jak chcesz więcej, wbij na yt albo otwórz obrazek w nowej karcie i kilkasz "odwiedź str", duża szansa że trafisz na poslkiego bloga