Tini Stoessel

Martina Stoessel

8,0
715 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tini Stoessel

Jak widziałem ją w serialu to dawałem jej co najmniej 18 lat... Kipi urodą ;)

TheProphet

Ja też tak jej dawałam :P ... Ale bardziej zaskoczona jestem jaj głosem. Jest świetny jak na tak młodą osobę. Zazdroszcze jej że w tak młodym wieku już gra pierwszoplanową role ... heh :P Marzenia :P :)

Ana94

Trzeba mieć szczęście, albo bogatych rodziców, co otworzą drogę do kariery :)

Ana94

Lekcje śpiewu robią swoje

Sissi_Annie_Romy

Tak, masz racje ... ale moim zdaniem laska ma też ogromny talent, bo jej gra aktorska jak i śpiew jest tak swobodny jak moje ziewanie ... heheh :) :) :) ;] ;]

Ana94

tak rozumiem i zgadzam się

Ana94

no... chyba jej nigdy nie dorównam ;)
Martina jest świetna
Mimo że to jej pierwsza tak ważna produkcja, gra tak swobodnie jakby była profesjonalistką :)

xxx_41

wystepowała w teatrze od małego

malaikat

Grała jeszcze w innej młodzieżowej telenoweli "Patito Feo"

TheProphet

WOW! Jestem w szoku! Ona jest rok młodsza ode mnie?! Nie podejrzewałabym.. ;O

TheProphet

Nie wierzę. Ona ma tyle samo lat co ja. Myślałam, że to kolejna aktorka grająca w serialu młodszą od siebie.

Max452

Ja zaś się dziwie sobie, mam 20 lat na karku, a oglądam takie seriale :D

TheProphet

Ja tak samo :D

TheProphet

Dzięki :D Po przeczytaniu twojego komentarza poczułam się trochę lepiej, że nie jestem jedyna :D

stolek23

faktem jest jednak to, że jesteś dziewczyną, a ja dalej facetem. Nie przystoi mi oglądać takich serialów, ale nic na to nie poradzę, że mnie wciągnął już od pierwszego odcinka, a w zasadzie od drugiego, bo pierwszego nie oglądnąłem - nie było mnie wtedy w domu. I sobie powiedziałem, że będę tak długo oglądał, dopóki Angie się nie wygada o tym, że jest ciotką Violetty. I tak schodziło, aż się wciągnąłem xd

TheProphet

Nie wierze :O Ona jest w moim wieku xD W życiu bym jej tyle nie dała.Wygląda na dorosłą.A w serialu gra z np.Leonem (Jorge Blanco),który jest od niej starszy o 6 lat :D