Tobey Maguire

Tobias Vincent Maguire

7,9
27 700 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tobey Maguire

Nie dość, że jest słabym aktorem, to jeszcze ma beznadziejne kaprysy. Mówi, że uważa, że Spider-Man musi być trylogią. Nie patrzy na to, że tak naprawdę jakby teraz się skończył Spider-Man to co to byłby za koniec. Wkurza mnie to. A jak wy my myślicie?

Fish40

pff wylane. niech se gada i tak go nie lubie. a tak poza tym to moim zdaniem Spider Man powinien zostać trylogią a nie, że teraz chcą nakręcić jeszcze jedną część.

Fish40

Masz całkowitą rację...Jest beznadziejny...spieprzył parę bardzo dobrych ról. A do Spider-Mana powinni na poczatku wziąść innego aktora...Nie wiem co im sie w nim podobało.

klauduss_biedronka

za dużo na niego jaździcie.Tobey jest zajebisty jako Spider-Man bo ma jego posturę,nieźle wygląda w kostiumie i pozostanie nim już na zawsze.bo człowiek-pająk powinien byc mały,zwinny i miec pasujący głos.a Tobey to wszystko ma.ma też dobrą twarz do roli Petera Parkera. poza tym to chcą nakręcic jeszcze jedną trylogię,a nie jak gadacie częśc. 6 części Spidermana pasuje do niego.

Fish40

a skąd wiesz ? gadałeś z nim ?
weś sam nakręć kolejne części i zagraj wymażonego Spidera

Fish40

TO nieprawda on jest super aktorem dałem mu 10/10

Fish40

Wcale nie on jest świetnym aktorem i dałem mu 10/10.Tak mówisz bo mu zazdrościsz.

Alek_17

Fajnie gra,
wczoraj był spiderman na polsacie.