Tobin Bell

Joseph Henry Tobin Jr.

8,3
11 872 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tobin Bell

nie wiem czy kręcą mnie starsi faceci ale to nie pierwszy przypadek, kiedy podoba mi się gościu po sześćdziesiątce. on ma coś takiego hipnotyzującego w oczach;))

NindeRingeril

Mi tez się bardzo podoba. Jakoś tak kręci mnie ;p. Zgadzam się ma coś hipnotyzującego w oczach ;].

Lemiska

Racja, facet ma cos takiego w sobie, oczach, głosie, że trudno się dziwić "Amandzie" xD

gothica23

Trudno się dziwić nam wszystkim ^ ^ Facet ma w oczach samo zło, a to jest taaaakie seksowne :))
A tak swoją drogą to w "Pile" wolę go w parze z Jill.

NindeRingeril

Chociaż jestem facetem to ten aktor wg. mnie ma coś takiego w sobie, swoim wyglądzie, oczach i głosie że po prostu chociaż nie jest najlepszym aktorem to bardziej ciągnie mnie żeby obejrzeć wszystkie filmy z nim (nawet gdy ma epizod) niż wszystkie filmy z Willis'em, Hopkins'en czy Depp'em

NindeRingeril

no dla niego moglabym byc jego wiezniem pod warunkiem ze udaloby mi sie ujsc z zyciem:)

NindeRingeril

Jak młoda dziewczyna może się ekscytować starym piernikiem? Dziwna sprawa jak dla mnie...

Eva85

Bo facet jest jak wino: im starszy tym lepszy :D Zobacz taki Sean Connery, Georg Clooney czy nawet Jack Nicholson ;)

anahita

No Jack Nicholson to przesada .. ;))

NindeRingeril

dokładnie, mam to samo
znaczy, teaz juz ma 70lat i nie wyglada najlepiej, ale i tak ma cos w sobie

NindeRingeril

Hahah, mam to samo :D
starsi faceci są najlepsi :P

AktorkaDD

No, ale bez przesady :P 70 lat to trochę za stary ;P, ale Tobin rzeczywiście ma w sobie to `coś` ;)