Tom Cavanagh

Thomas Patrick Cavanagh

8,5
3 882 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cavanagh

We "Flash'u" od początku widać, że zapowiada się na jakiegoś super-złoczyńcę, ale i tak nie sposób
nie polubić jego postaci, chyba właśnie z powodu tego niesamowitego uśmiechu

20
dawid10809

no jestes jedna z nielicznych osob ktorym sie podoba finał. dla mnie odc byl bardzo dobry, szczegolnie wspolpraca wszystkich, Diggle w akcji, wejscie Speedy itd, ale to juz pisałam na forum Arrow w temacie o odc :) nowy restart i miejmy nadzieje ze w 4sezonie mniej dramatow a ciut wiecej humoru. co do walki miała swoj klimat, ale za łatwo i za szybko go pokonał, juz z 1 sezonu tez mi sie bardziej podobała (chyba jestem jedyna osoba ktorej 1 sezon podobal sie najbardziej ;p)
co do UCH tez to zauwazylam, taka polityka ale jej nie rozumiem, na szczescie ja Arrow ogladam na zywo wiec mi nic nie umknie.
a jak całościowo sezon oceniasz??

bzyczek881126

Sezon w skali 1-10 podobał mi się na 9.5-byłoby 10 ,ale wkurzało mnie zachowanie żałosnej Laurel. Ten sezon był najmniej przewidywalny ,i intrygi były ukryte i ...niejednoznaczne.Nigdy nie było wiadomo czy to ma pomóc,czy zaszkodzić. Był również taki niepowtarzalny klimat,rodem z filmów o samurajach itd-szczególnie jak były momenty z Ra'sem i resztą.

dawid10809

Ja staram sie przekonac do Laurel ale jakos mi nie wychodzi. BC w jej wykonaniu to jakis smiech. Rozumiem ze sie uczy ale chodzi mi glownie o to ze aktorke zla dobrali. Zero wiarygodnosci i rzuca sie w oczy kiedy jest dublerka a kiedy nie.Ten sezon mial swoje minusy ale tez uwazam ze byl dobry. Ogladajac teraz stare odc widac przemiane Olivera, jego powolne zaakceptowanie tego zeby liczyc sie ze zdaniem innych w grupie itd. Ten sezon byl o totożsamości, nast podobno ma byc o wartosciach rodzinnych i rodzinie...

dawid10809

Ja staram sie przekonac do Laurel ale jakos mi nie wychodzi. BC w jej wykonaniu to jakis smiech. Rozumiem ze sie uczy ale chodzi mi glownie o to ze aktorke zla dobrali. Zero wiarygodnosci i rzuca sie w oczy kiedy jest dublerka a kiedy nie.Ten sezon mial swoje minusy ale tez uwazam ze byl dobry. Ogladajac teraz stare odc widac przemiane Olivera, jego powolne zaakceptowanie tego zeby liczyc sie ze zdaniem innych w grupie itd. Ten sezon byl o totożsamości, nast podobno ma byc o wartosciach rodzinnych i rodzinie...

bzyczek881126

Chociaż był jeden odcinek z Laurel który bardzo mi się podobał -ten żałosny atak na Malcolma ;D Pokonać go nie potrafił nawet Ollie a taka laska rzuca się na niego od tak. W następnym sezonie powinni pokazać jak bardzo to co robi Ollie jest bez sensu -bo zjawiają się kolejni.I podejrzewam że Nyssa weźmie toco jej

dawid10809

oj Nyssa, uwielbiam ją, na pewno dobierze się do Malcia :) mi Laurel w odc 3x06 z Wildcatem się podobała

bzyczek881126

I to będzie najstraszniejsze -bo ich ewentualna walka będzie dla mnie trudna do oglądania bo kocham ich oboje :) A Wildcat ..lubiłem go za charakter i postawę jaką reprezentował .

dawid10809

no ja Malcia też ubóstwiam :) a dostalibysmy wiecej Wildcata tylko aktor dostał jedną z głównych ról w innym serialu i niestety wątek z nim musieli usunąć :(

bzyczek881126

Może dostaniemy nightwinga ..w kolejnych sezonach :)

dawid10809

Nightwing będzie chyba w Titans, wątpię żeby w Arrow go dali. Amell ma podpisany kontrakt na 6 lat więc 6 sezonów będzie na pewno...:) aby tylko nie przesadzali z ich ilością jak w Smallville :P

bzyczek881126

W Smallville Arrow był lepszy,ale przesadzili z tym wszystkim-wrzucali dużo wątków ,dużo postaci i musieli przyoszczędzać na kostiumach . Jakby nie można było dać Clarka,Chloey,Lois,Lexa ..i dodawać czasowe postaci a po ich usunięciu wprowadzać nowe . Oni wrzucali wszystko na potęge

dawid10809

no dużooo tego było, ale i tak mimo wszystko bardzo fajnie się Smallville oglądało...mi się bardziej ta wersja Arrow podoba, chociaż tam Oliver był wyluzowany itd ale poczekajmy aż nasz Arrow przerodzi się w Green Arrow :P
kupiłam sobie dzisiaj komiksy dwa :D ( Batman Rok pierwszy i Kryzys tożsamości ) następny w kolejce Zabójczy żart :P

bzyczek881126

Miłego czytania..trochę tu robimy spam:)

dawid10809

no racja :p dzięki :)

bzyczek881126

Dobra, troche przyjrzałem grze Granta i jest na 4+, chociaż nic nie przebije Wellsa i Colda. Jednak wolałbym zmiane aktora, bo Grant sprawia że chce zobaczyć te scene
http://static.comicvine.com/uploads/original/0/9055/2873906-deathstroke_vs_flash .jpg

dawid10809

4+ w skalo do 5 tak?? Eee to luzik :D
jak mozesz takie cos mi pokazywac...to rani moje serce pelne uwielbienia dla Granta :)))

bzyczek881126

swoją drogą ,to wkurza mnie universal channel -oglądałem ostatnio arrow i okazuje sie że niektóre sceny są wycinane .Np ta scena w której Roy daje Slade'owi po twarzy-zamiast tego jest tylko moment gdy Slade pluje

bzyczek881126

No i jeszcze ta maska była dziwna- jakby nie mogli wziąć tej z wyspy

Sol89

Jeden z niewielu dobrych aktorów w tym serialu.

Sol89

Najlepszy aktor we Flashu,najlepszy Reverse Flash.Skradł cały 1 sezon :D

jagermeister04

Ano :) Szkoda tylko że kolejni Wellsowie są smutnym cieniem tego z pierwszego sezonu :(

jagermeister04

Ja też lubię Wellsa z 2 sezonu. Mądry i taki konkretny (szkoda, że Flash nie słucha co się do niego mówi -czasem...). W trzecim sezonie ten "zastępczy" Wells jest takim lekkim błaznem, ale za to jego uśmiech oraz sposób bycia, jakoś mi nie przeszkadzają. Ogólnie postać jest wybornie wykreowana i jeszcze lepiej zagrana.