Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
103 336 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

...

użytkownik usunięty

Jako aktor jest dla mnie niewiarygodny. Po prostu jak go widzę jak próbuje wyrazić jakieś emocje, to mnie nie przekonuje. A ta jego przynależność do tej chorej sekty to już inna sprawa (chociaż facet ma trochę nierówno pod sufitem).

Obejrzyj sobie "Urodzonego 4 lipca" lub "Magnolię".

La_Pier

ja tam średnio dgo lubię ale nie wyobrażam sobie kogoś innego w takich filmach jak "Top Gun", "Wywiad z wampirem" czy "Urodzony 4 lipca"

fenix

Powinnaś obejrzeć ''Wywiad z Wampirem''.

Szczególnie jest to widoczne w M:I 1.
Tzn DOBRZE MÓWISZ!

Pitolisz.
Cruise był naprawdę świetnym aktorem, a to że mu odwaliło na punkcie „nie bycia pedałem” o niczym nie świadczy. Zagrał w czort rewelacyjnych ról, teraz co prawda do niczego już się nie nadaje ale ma za sobą ponad 20 lat wspaniałej artystycznej krajery.

użytkownik usunięty
Gan

A co ma "niebycie pedałem" do tego, o czym piszę? I właściwie co to za aktor, który jest skończony w wieku czterdziestu paru lat? To się kupy nie trzyma...

co to za użytkownik który w wieku(sędziwym?) doszukał sie upadku aktora ktory zasysa najcięższą kapuste w Holyłodzi? Taże nie gadaj pierdół

użytkownik usunięty
GhostFace

Może nie dla każdego "zasysanie najcięższej kapusty w Holyłodzi" jest miernikiem sukcesu?

użytkownik usunięty

Tom Cruise mógłby przebierac w rolach i produkowac filmy jakie chce za tą kasę, ale on tak straszliwie boi się o swój wizerunek, że gra głównie w poczciwych blockbusterach, dobrego bohatera ratującego świat; jest nadzieja, że jeszcze nas zaskoczy (jak tą rolą w Zakładniku)

użytkownik usunięty

polecam "Magnolię", "Wywiad z wampiem", "Zakładnika", po tych filmach docenisz go jako aktora;
w Mission Impossible jest śliczny, wielka to przyjemnosc patrzec na niego