Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
103 416 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

Tak z ciekawości pytam was dziewczyny. Kto waszym zdaniem jest przystojniejszy? Brad Pitt, czy Tom Cruise?

tomek141991

Może to zabrzmi perfidnie, ale postawiłabym na Brada, bo jest wyższy ;) Nie przepadam za niskimi facetami. I ogólnie chyba aparycję Pitt ma lepszą, chociaż aktorem jest na pewno gorszym niż Cruise.

Midnight_6

Tom Cruise lepszym aktorem od Brada Pitta?? ciekawa obserwacja z racji tego, że Cruise zawdzięcza swój sukces tylko i wyłącznie ładnej buźce

tomek141991

:)heja :)
Moim zdaniem Tome Cruise v Brad Pitt, wygrywa:
- Brad Pitt
Ale to tlyko moje zdanie:)
Jakie jest wasz :)

pzdr

Alicja_kosmitka

OCZYWIŚCIE ŻE TOM!!!!! ja tez nazywam sie Alicja [tak na marginesie bo to nic wspólnego nie ma:P] i co krok musze walczyć z twierdzeniem ze Pitt jest prawie bogiem;> ja nie uwazam zeby on był brzydki ale dla mnie najpiekniejszy jest Tomuś:D w filmach jak jest młody jest po prostu idealny, szkoda ze juz sie troche zestarzał:( choć i tak jest super:) on wygląda fajnie nawet jak ma brode i jest nieogolony i wogóle zawsze:)

tomek141991

Mi się Pitt nie podoba jako facet. Są filmy, że wygląda nieźle, zwłaszcza w późniejszych (bo np. w Joe Black był taki jakiś jakby spuchnięty - taką twarz miał obrzękniętą i czerwoną, i w ogóle w dawniejszych filmach tak wyglądał, a później mu to zeszło i wygląda dużo lepiej), ale generalnie to taki sobie on jest. Jakoś nie pociąga. Twarz zupełnie przeciętna.
No Cruise jest niski i to jest minus, ale na filmach tego nie widać (o ile uważają, żeby było to niewidoczne) no i wtedy to prawdziwy przystojniak:) Zresztą niektórzy niewysocy faceci nadrabiają ten wzrost swoją osobowością - może więc w realu ten wzrost Toma wcale nie jest taki widoczny. Natomiast ma świetne spojrzenie, oczy tak głęboko osadzone. Twarz ma bardzo ładną.
Wybierając z tych dwóch panów, który przystojniejszy, to zdecydowanie wolę Cruise'a. Co ciekawe znam też męskie opinie (heteryków!), mówiące, że Cruise jest bardzo przystojny.

Ale czy nie było już podobnego tematu na forum? ciągle to porównywanie Cruise'a do Pitta - ile można?:P

Eleonora

Ja jestem hetero no właśnie uważam, że Tom jest zajebiście przystojny;)

tomek141991

Dla mnie Tom!!!!! Co z tego że jest niższy Brad Pitt moim zdaniem wcale nie jest taki przystojny! A Tom jest lepszym aktorem...!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kubazborowski_3

dobre:))))) jesli chodzi o urode to nie wybrałabym żadnego, ale pod względem aktorstwa wole Pitta

kubazborowski_3

Z tego co mi wiadomo Cruise ma wyuczony zawód 'aktor' a nie debil, ale to moja jak widać głupawa obserwacja :(
Tak właściwie, skoro Małaszyński według Ciebie zasługuje na ocenę 10/10, a uważasz, że Cruise jest debilem, to ja się dziwię czemu jeszcze nie popełnił samobójstwa, skoro tak zacny krytyk filmowy uznał go za debila!!!! O.o
Osobiście nie uwielbiam Brada, nie podoba mi się, ale jest dobrym aktorem i to muszę przyznać.
Tom Cruise jest według mnie bardzo przystojny i uwielbiam oglądać z nim filmy może większość z Was uznaje Pitta za lepszego aktora, ale według mojej skromnej opinii są równie dobrzy.
Jednakowoż jak wspomniałam Cruise według mnie jest bardzo przystojny wolę jego.

tomek141991

Heh jakby ktos mnie zapytal, jak ktory z nich chcialbym wygladac to bym powiedzial Brad Pitt. A co do aktorstwa to Pitt bije Cruisea na glowe. Choc przyznam, ze Tom go zniszczyl w Wywiadze z wampirem.

Szajba

Jak może go bić na głowę, skoro w 'Wywiadzie...' go zniszczył?

Kij_z_tym

Normalnie. Akurat w "Wywiadzie" Brad nie pokazał całego wachlarzu swoich umiejętności, tak jak w np. w "Podziemnym kręgu", po którym Cruise może Pittowi buty czyścić i nosić za nim cygara.

bunnylune

Tak, rozumiem i zgadzam się, że Pitt miał dużo lepsze role od Cruise'a, ale skoro w filmie, w którym grali razem Cruise był lepszy, nie ukrywajmy, bardziej się wykazał, to to chyba świadczy o tym, że możemy ich porównać.
Nie powiedziałabym, żeby była między nimi przepaść. Oboje mieli gorsze i lepsze role, Pitt miał więcej ambitniejszych ról, ale kiedy występuje z Tomem, to lśni Tom, nie Pitt ;) Oczywiście to jest moja opinia i nikt nie musi się z nią zgadzać, ale to chyba wiecie...

Kij_z_tym

Możemy ich porównywać na podstawie tego filmu, okej, wtedy zdecydowanie wygrywa Tom. Ale porównując całokształt, przegrywa, i to z kretesem.
Może Brad po prostu nie lubi wampirów? :) W epoce Zmierzchu to dobrze o nim świadczy. :)

tomek141991

Nikt.
Ale jak mam wybierać, to chyba PITT...

tomek141991

Brad Pitt

tomek141991

jak juz to Cruise. Pitt jest zbyt... kwadratowy XD

kola_unikalna

nie lubie obydwoch aktorow, ale moim zdaniem oczywiscie, ze Pitt jest o wiele przystojniejszy niz Tom... Cruise mi sie kojarzy z takim "mamim synkiem". pozdro.

nelly090

Ty za to masz bardzo dobrze opanowany język polski, kojarzysz mi się z takim 'przedszko lakiem'. Pozdro.

tomek141991

Jesli chodzi o moje zdanie, to uważam, że Tom jest przystojniejszy od Brada, od wczesnego dziecinstwa kochałam filmy z jego udziałem Cruise ma w sobie "to coś" czego wedlug mnie brakuje Pitt'owi. Obydwaj mają juz swoje lata ale nadal są niczego sobie (w szczególności Tom). Tom Cruise jest również wedlug mnie lepszym aktorem, w kazdej roli jest niesamowity. Mam nadzieje, ze nie urazilam fanow Brada, kazdy ma swoje zdanie. Pzdr;)

tomek141991

Żadnego z dwóch nie lubię -nie za urodę. Ale mniej nie lubię Toma Cruise. Brad Pitt ma za duże usta, a Tom Cruise ma bardziej klasyczne rysy twarzy(szkoda, że jest taki niski).

tomek141991

zdecydowanie tom cruise;D...a najlepiej jak ma takie troche dłuższe włosy

użytkownik usunięty
Wilczyca_6

co wy macie z tym że Tom jest niski, ma około 175cm także mieści sie w granicy przyzwoitości.

Brad Pitt, jak jest ogolony. I z dłuższymi włosami.

Cruise też niczego sobie. :)

Im lepsza rola, tym wydają się przystojniejsi. Magia kina!
A najlepiej oglądać obu...w wywiadzie z wampirem. Podwójna przyjemność! :D
Pozdrawiam!

tomek141991

Brad Pitt :)

tomek141991

Ja to ich nawet nie rozróżniam, tzn. zawsze mi się mylą XD

rock_forever

Osiągnąłeś wyższy stopień wtajemniczenia sztuki mylenia ludzi, zią ;)

użytkownik usunięty
tomek141991

No, cóż...chyba Pitt.

tomek141991

jak dla mnie żaden,jakoś nie moje typy ale ogólnie wolę filmy z Tomem ,lepiej gra po prostu

tomek141991

Oczywiscie ze Brad Pitt. Toma nienawidze.

tomek141991

TOM:-) Zdecydowanie!

Szukam w pamięci filmu z jego udziałem, który by mi się nie podobał... i nie mogę znaleźć:-)
Za to obaj są świetnymi aktorami.

tomek141991

Wszystko, byle tylko nie ten psychopata Cruise.

tomek141991

Jesteś gejem! OMG ja też! Ale sam nie potrafię zdecydować, który jest przystojniejszy... Pewnie Ty.

tomek141991

Robert Pattinson jest przystojniejszy!!

tomek141991

O wiele bardziej wolę Brada. Lepsza gra aktorska moim zdaniem.

tomek141991

Obaj są dobrymi aktorami, choć Pitt moim zdaniem lepszy ("Przekręt").
Przystojniejszy Brad Pitt - Tom Cruise jest przede wszystkim niski i zbyt zadbany.
A i tak najprzystojniejszy jest Eric Bana a zaraz potem Clive Owen :)

użytkownik usunięty
tomek141991

sory nie przeczytalem tematu do konca,nie jestem pedalem zeby oceniac ich wyglad ale jezeli chodzi o umiejetnosci i talent to tom bije na glowe pitta.

tomek141991

Tom < 33 moim zdaniem brad pitt wcale nie jest taki przystojny.

tomek141991

Brad, i pod względem urody, i talentu, i wzrostu przede wszystkim. Jestem wyższa od Toma :(