Wie ktoś może czemu w niektorych filmach np Firma ma włosy falowane w w innych np mission impossible 2 czy ostatni samuraj ma proste?
I w jakim filmie mial najfajniejsza fryzure?
No jak dlaczego? Po prostu ma taką fryzurę jaka pasuje do jego roli w filmie.
a która najfajniejsza? a bo ja wiem... nieźle wyglądał w Vanilla Sky - takie włosy chyba najbardziej mu służą
hehe śmieszne masz te problemy:) wiesz no myślę, że na filmach to na pewno stosuje przeróżne kosmetyki i na pewno mnóstwo ludzi nad tym pracuje żeby mu się włosy układały tak, a nie inaczej - ale to co im się udaje w filmie to wcale nie musi przetrwać w życiu - w sensie te fryzury, przynajmniej niektóre, na pewno są nietrwałe. Zwłaszcza, że jak się tak na Toma patrzy na zdjęciach (nie jakichś studyjnych cz z filmów, tylko z takiego zwykłego życia) czy jak jest jakiś wywiad, czy coś, to nie ma jakiejś super fryzury więc psuje mu się to ułożenie jak każdemu normalnemu człowiekowi. A Ciebie on tak pasjonuje czy po prostu chciałbyś znać jakiś wypróbowany kosmetyk do włosów?
No to idź do fryzjera to najlepiej Ci poradzi - można termicznie, albo chemicznie prostować (albo i jedno i drugie chyba też można), ale nie wiem na jak długo to starczy. I to dosyć niszczy włosy - też chyba ważne jest czy fryzjer jest dobry - żeby dobrał odpowiednią temperaturę, czy chemikalia, w stosunku do grubości włosów.
Pochodź do fryzjerów i popytaj o ich opinie - wybierz jakiegoś najlepszego, żeby Ci nie spaprał włosów (czyli żeby w ogóle dosyć uważał na włosy klienta). Tom generalnie zawsze miał bardziej proste włosy więc jemu to może i jakiś balsam czy coś wystarcza.
Farbowanie też dosyć rozprostowuje.