Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
104 009 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

według was wygladał najkorzystniej? Mnie strasznie podobał się w Legendzie, a także w Mission: Impossible

Pola00

Moim zdanie w wielu filmach wygladał bosko:D a widziałam ich z 20:P wszedzie mi sie podobał;)
pozdrawiam:)

Pola00

Mi sie wydaje ,ze w Firmie.Od krótkiego czasu sie nim interesuje ale w tym filmie byl nawet przystojny.Polecam tez Raport Mniejszosci.

Pola00

W ZAKŁADNIKU bez dwóch zdań, koniec z cukierkowatością "kena", dobry film, genialna kreacja. Wygrywa wśród jego filmowych indywidualności.

Velouria

Zgadzam się. W Zakładniku wyglądał świetnie. Chyba najlepiej ze wszystkich filmów. Wczoraj oglądałam i bardzo mi się podobało.

Pola00

jak powiedziano nieco wyżej w Zakładniku, zdecydowanie tak... ach ten pierwszy siwy włos:p

Pola00

hehe,a mi w 'Wywiadzie z wampirem' fajna rola,jako wampir wygladal calkiem calkiem;) a poza tym to w Firmie i Top Gun

Jaqueline

w latach '80 we wszystkich:D Widziałam wszystkie filmy oprócz trzech i po każdym mówiłam ze w nim wyglądał najlepiej:D Ale zawsze jakoś najbardziej podobał mi sie w Mission impossible 2(te długie włosy i scena jak zwisa ze skały.........:D) Rainmanie, Szybki jak błyskawica i oczywiście Top Gun. Ale on zawsze wygląda fajnie:D ...tylko.. czemu sie starzeje?;(

Siwa_6

Nigdy gościa nie lubiłem... nie trawiłem go nawet nie wiem dlaczego ale po Ostatnim Samuraju tak mnie przyciągnął do siebie że szok i FANTASTYCZNA rola Vincenta w "Zakładniku" - za ten film najbardziej go cenię. Aczkolwiek bardzo podobał mi się w "Rain Man", "Firma" oraz "Top Gun". Ale Zakładnik i Ostatni Samuraj górują ;);)
Pozdrawiam serdecznie :D

Pola00

Mysle,ze ''Top Gun'', ''Eyes Wide Shut''&''Vanilla Sky'';->

Pola00

Doskonały był w Mission: Impossible. Zagrał z wyjątkową dozą wyrażania emocji i widać było u niego pewność siebie.

Pola00

Wg Mnie to fantastycznie zagrał w "Urodzony 4 lipca" :) Cenie tego aktora i nie rozumiem w czym mają problem inny urzytkownicy tej strony ^__^