Tom Hanks

Thomas Jeffrey Hanks

8,8
175 651 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hanks

Genialny film!! Ogladalam wlasnie ostatnio, co lecial do 1 w nocy czy coś !! Ale tak mnie wciągnął... Po prostu świetny!! Chyba mój ulubiony film razem z " Boże Skrawki" i "Podaj Dalej" :) :) :) Tom Hanks Jest Suuper :D Wogole to pierwszy film jaki z nim ogladalam :P :) Buziak Dla Wszystich :*:*:*:*:*:*:*

placebo_2

Droga Nelko:) Polecam obejrzeć "Zieloną Milę" i "Filadelfię", Tom jest wręcz niebotycznym aktorem:) Pozdrawiam

placebo_2

Jak to pierwszy? Pewnie spedzilas ostatnie 10 lat na Marsie podczas gdy Tom dorobil sie najwiekszego box-office w dziejach wspolczesnego kina. Szybko nadrabiaj zaleglosci! :)

placebo_2

A jak już się zakochasz w Tomie to polecam "Cast Away". Rewelacyjny film jednego aktora :-) Oczywiście Toma Hanksa.

Batata

Witam wszystkich!
Jak mógłbym nie wtrącic czegoś o moim ulubionym aktorze :)?
A więc, oczywiście polecam wszystkie te filmy wymienione wcześniej i dodaje jeszcze od siebie:
- "Droga do Zatracenia" - cudowny gangsterski dramat ze wspaniałą muzyką i zdjęciami (o aktorstwie nie wspominając)
- "Szeregowiec Ryan" - jeden z moich ulubionych filmów, wielki sukces wielkiego reżysera i wielkiego aktora.

No i na razie żebyś nie miała za dużo poleceń już kończę ;)
Pozdrawiam.

dog_in_the_fog

Hej!
Wielkie sorki, powyższy post należy do mnie ale, że ja i dog soldier jesteśmy braćmi to juz chyba po raz 5 niechcący zapomniałem się wylogować i napisać czegoś na jego profilou :P
3majcie się.