Tom Hanks

Thomas Jeffrey Hanks

8,8
175 651 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hanks

Hmm :P Jestem chłopakiem, ale ciekawi mnie co myślą panie na tamat jego urody. On jest rewelacyjnym aktorem, co do tego nie ma wątpliwości, ale czy przystojny ??

Szajba

No,wiec, przystojny on dla mnie nie jest i piecdziesiatka juz tuz tuz, ale,drogi Boze, ten facet ma cos, czego nie ma ani Brad Pitt ani inni powszechnie uwazani za przystojnych! Ja nie wiem, jak to nazwac. Tom chudl i tyl, zapuszczal i scinal wlosy, brode i wasy, itd. ale te zielone oczy,niesamowity usmiech,krecone wlosy, bardzo charakterystyczny glos rozwalaja mnie za kazdym razem, kiedy go widze, niewazne czy jest to "Plusk" gdzie ma 28 lat czy "Terminal" gdzie ma 48.I facet jest dobrze zbudowany, garnitury na nim leza pieknie.To tyle by bylo.:)

sunnyweather

Ciekawi cie ? Hmm... niby nie jest przystojny, ale ma to coś co urzeka.
Nazwałabym go słudziutkim milusim misiem ;]
Naprawde nie ma chyba drugiego takiego aktora, który potrafi wzbudzić w kobiecie te zupełnie nie znane emocje ...
Można pomyśleć, że sie w nim zakochałam :) Ale nie, nie zakochałam się w nim on jest poprostu słudziutki.

Szajba

Hmm, może nie tyle przystojny, co ujmujący =]. Raczej na jego wygląd bym nie zwróciła uwagi, ale gdybym poznała go bliżej. Ech...=]

Szajba

Zdecydowanie nie jest przystojny, ale czy to ma znaczenie? To genialny aktor.
Pozdrawiam

Szajba

W urodzie taki sobie, ale ma to coś. Wszystkie filmy z jego udziałem są fajne. Umie zagrać wszystkie role. Niezależnie, czy jest strażnikiem więziennym, astronautą, czy żołnierzem. Jest fantastyczny!!!!!

Szajba

tródno powiedzieć... z całą pewnościa nie jest typem klasycznego przystojniaka, nie powala też typowo męską przez duże M urodą, ale...nie wiem jak to nazwać... on chyba ma to " coś"...

Szajba

Przystojny nie jest, ale na pewno nie jest brzydki. Jeśli go lubić to wyłącznie za jego wspaniałą gre aktorską :]

Szajba

Czyli genialny nie zawsze musi być piękny. Dużo aktorem sławę osiągnęło właśnie dzięki urodzie.

Szajba

Zgadzam sie opiniami powyzej...przystojny nie jest ale jest w nim coś urzekającego i szczerze mówiac gdybym miała powiedzieć, który bardziej mi sie podoba: Tom czy Brad Pitt to zdecydowanie Tom bo facet musi miec to "coś" a on ma.

Szajba

On jest przystojny, jest uroczy. A to różnica;)

dagemi

Tfu tfu, nie jest przystojny, a uroczy- być miało. :)

Szajba

na ziemię powala mnie jego głos. jest taki domowy, znajomy, słysze go od tylu lat. to sprawia, że Tom jest wyjątkowy.

Szajba

nie jest przystojny ale aktorem jest switnym z tym nie wypada sie nie zgodzic co do jego urody to wypowiadac sie nie bede

Szajba

Hmmm wg mnie jest bardzo przystojny.. oczywiscie na swoj sposob.. podobaja mi sie 2 typy: Tom Hanks i Johnny Depp, oboje sa rozni, ale przy tym boscy;]
Tom mimo 50 jest niezwykle cudowny i nawet w "Cast Away" czy "Terminalu" gdzie mial brzuszek wygladal tak uroczo, ze az brzuszki mozna pokochac;]
I ten glosik;]
Cudenko;]

Szajba

nie jest typem faceta na, którego tylko sie spojrzy i juz sie kolana uginają. ja bym nawet powiedziała, ze za pierwszym razem przechodzi sie obok niego obojętnie, ale jak patrzysz na niego dłuzej zaczynasz zauwazac, ze ma cos w sobie. napewno jest świetnym aktorem :)