Ja tam uwielbiam Toma Hanksa :)
Podobały mi się wszystkie jego role.
Tom Hanks jest jak pudełko czekoladek - zawsze masz ochotę na więcej ;)
Pozdrawiam
Arwenka
Taaa..Tom Hanks jest jak pudełko czekoladek...jedne czekoladki są mniej smaczne, inne bardziej smaczne...na szczęście tych lepszych jest o wiele więcej:)
no ja zjadłem więcej :)
ale rzeczywiście ostatnie role trochę slabsze
ale i tak pozostaje w czołówce najlepszych aktorów
i prawie każdy film po 1990 roku stał się kasowym sukcesem zrówno w stanach jak i na świecie.
patrząc na dobrotliwa twarz Toma Hanksa każdy łagodnieje-najwazniejsze o gustach się nie dyskutuje nie kazdemu musi sie podobać
Nie no, tragicznym aktorem to on na pewno nie jest. Forreste Gumpa odegrał po prostu genialnie, ale w wielu rolach mu brakuje "tego czegoś".
Ja lubię filmy z Hanks'em (przynajmniej te, które obejrzałam). I jego też lubię. A czekoladki lubię jeszcze bardziej :D.
Zerknęłam w Twoje oceny i myślę, że nawet jeśli nie lubisz Hanks'a, stawianie go na równo z Mroczkami jest przesadą :].
Tomaszek jest dokładnie tam, gdzie jego miejsce. Mówię oczywiście o moich ocenach, nie o tym rankingu.
Nie uogólniałbym, często zdarza mu się grać w bardzo dobrych lub chociaż dobrych filmach. Ale fakt, że jego urok i aktorstwo na mnie nie działają. Prawdę mówiąc -zawsze wydaje mi się taki sam, czy gra rolę dramatyczną, czy komediową, czy u Spielberga, czy u Zemeckisa, czy u kogoś innego itd. No cóż -chyba nawet taka gwiazda, jak Hanks nie może "działać" na wszystkich. Ja mu dałem 5/10. Jeśli ktoś dał pełną 10 -jego sprawa. :P