Tom Hanks

Thomas Jeffrey Hanks

8,8
175 651 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hanks
Cris

Tom Hanks jest jak wino, im starszy, tym bardziej trąci korkiem.

tom6k

łee to Ty masz słaby spust:D Ja zjadam zawsze do końca:D

Cris

o ludzie ale bystre....bez komentarza
haahh

basiunia9

ale prymityw z Ciebie.....

basiunia9

hehe brawo dla tego,który się podszywa za Lisoszakala:)

Cris

Ja tam uwielbiam Toma Hanksa :)
Podobały mi się wszystkie jego role.
Tom Hanks jest jak pudełko czekoladek - zawsze masz ochotę na więcej ;)
Pozdrawiam
Arwenka

Cris

Taaa..Tom Hanks jest jak pudełko czekoladek...jedne czekoladki są mniej smaczne, inne bardziej smaczne...na szczęście tych lepszych jest o wiele więcej:)

Mr_MarQx

A ja zjadłem jego 9 czekoladek i tylko po ostatniej zwróciłem..;....

goandrewgo_

no ja zjadłem więcej :)
ale rzeczywiście ostatnie role trochę slabsze
ale i tak pozostaje w czołówce najlepszych aktorów
i prawie każdy film po 1990 roku stał się kasowym sukcesem zrówno w stanach jak i na świecie.

Cris

Faktycznie, choć szanuję gościa za Forresta. Nie było mi niedobrze ;-)

Uzi

patrząc na dobrotliwa twarz Toma Hanksa każdy łagodnieje-najwazniejsze o gustach się nie dyskutuje nie kazdemu musi sie podobać

bozenna4

Nie no, tragicznym aktorem to on na pewno nie jest. Forreste Gumpa odegrał po prostu genialnie, ale w wielu rolach mu brakuje "tego czegoś".

Cris

Co wy chcecie od Tomka?

Cris

Ja zjadam całe pudełko i wypatruję następnego:)

kabal92

Tomek jest dobry,ale z adwokatem już nie:)

Cris

Ja lubię filmy z Hanks'em (przynajmniej te, które obejrzałam). I jego też lubię. A czekoladki lubię jeszcze bardziej :D.

Zerknęłam w Twoje oceny i myślę, że nawet jeśli nie lubisz Hanks'a, stawianie go na równo z Mroczkami jest przesadą :].

aniela917

Tomaszek jest dokładnie tam, gdzie jego miejsce. Mówię oczywiście o moich ocenach, nie o tym rankingu.

Cris

Ja zazwyczaj zjadam do końca. ;-)

Cris

Cris,zabłysłeś tym komentarzem,no jak Boga kocham... Żal.

Cris

Nie uogólniałbym, często zdarza mu się grać w bardzo dobrych lub chociaż dobrych filmach. Ale fakt, że jego urok i aktorstwo na mnie nie działają. Prawdę mówiąc -zawsze wydaje mi się taki sam, czy gra rolę dramatyczną, czy komediową, czy u Spielberga, czy u Zemeckisa, czy u kogoś innego itd. No cóż -chyba nawet taka gwiazda, jak Hanks nie może "działać" na wszystkich. Ja mu dałem 5/10. Jeśli ktoś dał pełną 10 -jego sprawa. :P