Tom Hanks

Thomas Jeffrey Hanks

8,8
175 651 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hanks

Według mnie zagral swietnie w tym filmie. A wy co myslicie ?

Starzyk_2

Ja sie w 100% zgadzam.Zauroczyl mnie ponownie,zreszta robi to juz od paru ladnych lat;)Szkoda tylko,ze Tatou byla taka drewniana:/Ale film mi sie bardzo podobal:)

Starzyk_2

Stwierdzam ze nawet Tatou nie zgarala az tak zle. Ja sama bym roli Sophi lepiej nie zagrala wiec nie bede mowic ze była zła ;)

Starzyk_2

Ja niestety chcialam,zeby bylo inaczej,ale sie co do niej rozczarowalam:/A mowilam juz ze kocham Hanksa? xD

Alexz_5

Jezeli chodzi o kod, to film był swietny, tak jak ksiazka, a Tom i Andrey jak zawsze rewelacyjni :D

Starzyk_2

Mi się podobała zarówno gra Hanksa, jak i Tatou. W ogóle wszyscy aktorzy doskonale się spisali. Ale i tak najlepszy był McKellen.
Pozdrawiam:-)

Veda12

popieram..:)) Tom był (jak zwykle) super!!

nie rozumiem komentarzy typu: "aktorzy zagrali bez emocji"..(kod da Vici)

pozdr.

Starzyk_2

Nikt by nie zagrał lepiej Roberta Langdona !!! Tom jest po prostu niezastąpiony - nikogo innego bym nie widziała w tej roli.
W "Dzień dobry TVN" Mołek chyba powiedziała, że lepszy byłby George Clooney !!! Jezzzuuu... lubie Clooneya ale nie do tego stopnia, żeby postać poważnego profesora i badacza symboli kojarzyła mi się z takim... playboyem... bez przesady-nie poszłabym do kina!!! Wtedy nic by nie wyglądało poważnie w tym filmie...
W skrócie - Tom Hanks na prezydenta i idę spać bo nie wiem już co mówię :)
Pozdrawiam.

Starzyk_2

Jak by Cleney zagral Langdona to bym nie poszla na to do kina. Nie wiem czemu ale nie przepadam za nim.

Starzyk_2

Ja bym sie pozygala na widok Clooney'a w roli Langdona.Od poczatku do tej roli pasowal mi tylko Tom nikt wiecej.

użytkownik usunięty
Alexz_5

"Ja sie w 100% zgadzam.Zauroczyl mnie ponownie,zreszta robi to juz od paru ladnych lat;)Szkoda tylko,ze Tatou byla taka drewniana:/Ale film mi sie bardzo podobal:)" musiałam zacytować, bo się dokładnie zgadza, on udowodnił, że nawet jeśli na pierwszy rzut oka się nie nadaje do jakiejś roli to jednak potrafi zagrać wszystko

Starzyk_2

Ja się całkowicie zgadzam, że Clooney by nie pasował do tej roli, ale skąd te negatywne komenty pod jego adresem? Widziałyście go chociażby w "Bracie, gdzie jesteś?" albo w "Syrianie"? W tych filmach zagrał po prostu idealnie.
To świetny aktor, ale rzeczywiście, do roli Langdona by nie pasował. Tom Hanks zagrał doskonale, teraz tylko trzeba czekać na "Anioły i demony."
Pozdrawiam:-)

Veda12

Poza tym,Tom doskonale pasuje do wizerunku Langdona,przeciez w "Aniolach i demonach" jest jego dokladny opis.Mezczyzna powyzej 180 wzrostu,wlosy brazowe przyproszone bo bokach odrobina siwizny i cieply,gleboki glos.Nie wyobrazam sobie nikogo innego w tej roli.Ciekawa jestem tylko komu przypadnie rola Vittorii.Mi by pasowala Monica Bellucci,tylko ze ona juz po 40 jest:/

Alexz_5

Bellucci to piękna kobieta, lecz nie tylko z deczka za stara, ale też zbyt kształtna:-) Nie apsuje do opisu Vittori.

Starzyk_2

jasne!! rewelacyjna rola.świenie,że jego wybrano ;-)

asiani

Ja również uważam, że Tom hanks świetie pasował do roli wykładowcy Harvardu, ale myślę, że to byłby lepszy wybór : http://john.cusack.filmweb.pl/ [john.cusack.filmweb.pl/]

użytkownik usunięty
JoaquinQ_

Monica Belluci jest rewelacyjna i na pewno zagrałaby lepiej b ta dziewczyna, jak jej tam na imię była cienutka

Starzyk_2

wszystko było idealne, wszystko bez wyjatków i rola Toma(bosko:P) i Audrey Tatou ... po prostu bajecznie:) Zadnej drętwoty...

Klaux

Tak Tom był świetny ale ja idąc na ten film ani troche w to nie wątpiłam. Tatou też dobrze grała. Ogulnie wszyscy tam świetnie grali. W końcu obsade nie wybierał byle kto.

MarchGirl

Kou jeszcze nie ogladałam - ale mam zamiar :)
Tom jest super aktorem :)

NaShI

Mnie się również niezmiernie p. Tom podobał, szczerze mówiąc, jak zwykle. Jest jednym z niewielu aktorów, których oceniam jako bezbłednych:) mam do niego słabość;) ( i do paru innych:P) pozdro:)

Starzyk_2

Mnie też bardzo się podobalo to jak zagrał Tom ;) z każdym obejrzanym filmem z jego udziałem lubie go coraz bardziej ^^
mogli mu tylko zrobić trochę inną fryzurkę do Kodu :P nei wiem czemu ale nie bardzo mi pasowała ;)

Starzyk_2

Tom jak zwykle zagral cudownie!
I mam nadzieje, ze w "Aniolach i Demonach" tez zagra..
Niestety tylko koniec mnie zawiodl, bo mialam nadzieje, ze beda razem z Sophie..

CzarnaKrwinka

A wie ktoś kiedy do kin mają trafić anioły i demony? Książkę czytałam z wielką chęcią. Hanks MUSI zagrać rolę Langdona w "AiD"!!! Jaki on jest słodki! Nie znam lepszego aktora od niego. A co do roli Vittori to przez głowę przeleciała mi Aishiwara Rai Czy jakoś tak, tyle że ona jest piękna a w książce pisało że Vittoria jest średniej urody...

Ptak11

Nom Tom jest na maksa uroczy ;]
Do roli Vittorii Penelope Cruz pasuje;]

CzarnaKrwinka

Hmmm... No ta tyle że ona jest troche stara... Ale oczywiście nie mam nic przeciwko.

Starzyk_2

Chyba nie znasz się na aktorstwie ,bo to jeden z jego najgorszych filmów.Do szkoły marsz!

Iluvatar

:-P To jeśli znasz jakieś lepsze filmy z wątkiem tedektywistycznym nadążającymi za XXI wiekiem, to proszę bardzo, podaj kilka tytułów!!!

Starzyk_2

Choc film się nie podobał sporej ilości osób to nie można się przyczepić do gry aktorskiej Hanksa ani innego aktora.

Szajba

Popieram. Wszyscy aktorzy zagrali dobrze. Nie rozumiem tych co mówią, że Audrey zagrała sztywno.

Starzyk_2

mi równiez podobał się film i hanks w nim:)

martini215

dobrze zagral