Najlepszy film z jego udziałem? Zielona Mila ten film był naprawde niesamowity.
"Zielona Mila" rzeczywiście jest cudowna, ale jeśli chodzi o samą rolę i grę Hanksa - wolę "Forresta Gumpa".
To moze ja dla odmiany napisze najlepszy IMO film bez jego udzialu ale z jego pomocą !
KOMPANIA BRACI
Zielona Mila - perelka, Forrest Gump - pokazal klase:D.
Jednak mi jakos przypadl do gustu film "Skarbonka" z jego udzialem;p
masz racje forest naprawde jest super, zielona mila dla mnie jak najbardziej tak, Cast Away też polecam!
Mi się każdy podoba z tych, które widziałam, ale najbardziej chyba "Forrest Gump", "Plusk", "Zielona Mila" i stanowczo "Terminal" ;]
Zdecydowanie Forrest Gump. Kreacja jaką stworzył jest rewelacyjna i nie wyobrażam sobie nikogo innego na jego miejscu.
Tak ogólnie podoba mi się większość filmów z udziałem Toma. On sam to naprawdę niesamowity aktor, z wielką werwą i talentem.. :)
Forrest Gump, bo tam jest sobą- tępym, pokrzywdzonym przez los durniem...Tam na szczęście nie gra.Po prostu reżyser go ustawia przed kamerą jak małpę i filmuje.
Poza tym ten kolo grać nie umie...Zawsze jest taki sam! Beznadziejny!
Jak można nazwać go beztalenciem? No jak? Bez przesady. Koleś umie bardzo dobrze grać i ma talent. Jest sobą. Co z nim nie tak? ;>
To z nim jest nie tak, że się matce i ojcu nie udał.
Aktorem jest gorszym, niż pies Szarik...Gra na jedno kopyto- tępaków, idiotów, oszukanych, chorych, zdradzonych, upośledzonych, ograniczonych, zblazowanych kretynów (taki jest w rzeczywistości).
Gębę ma tępą, głos ma bulgotliwy i bełkotliwy, przy tym niesympatyczny cham prywatnie.
A każda jego rola to wariacja na temat Forresta...W każdym filmie Hanx jest pochodną Gumpa, może tylko bardziej udaje, że myśli.
Podsumowanie- Hanx to tępy osioł, który powinien zasuwać na traktorze, a jako aktor to mógłby ewentualnie z Maciusiem z Klanu napić się piwa w wannie!
Zero talnetu, polotu, charyzmy...Taki jest Tomek Hanx!
Nie,no normalnie nie zdzierżę.Jeżeli uważasz,że Hanks jest durniem czy tępą małpą,to chyba sam nią jesteś.On jest genialnym aktorem,ma mnóstwo świetnych ról i 2 oskary.Chyba nie dostał ich za małpowanie przed kamerą?Jeżeli on jest dla ciebie beztalenciem,to nie wiem,kto jest najlepszym aktorem?Orlando Bloom?A tak na marginesie...Może to ty się matce i ojcu nie udałeś?
Hmm mnie Tom w kazdym filmie zachwyca, przed chwila obejrzalam "Droge Do zatracenia" i tez mi się bardzo podobała, był cudowny!
Ale jego najlepsze role to chyba jednak Forrest i Viktor z "Terminalu" :))
Pozdrawiam :)
Albo jestem slepy albo nie powiedzieliscie tu ani slowa o genialne, niesamowitej roli w Filadelfii Hanksa. Kurde przeciez to jest jedna z jego najlepszaych rol, jezeli nie najlepsza, poza Forrestem Gumpem. Ogolnie moj ulubiony aktor, genialny gosciu, ktory potrafi wszystko zagrac. ;]
pozdro
krokodyl ;]