Tom Hanks

Thomas Jeffrey Hanks

8,8
175 651 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hanks

Najlepszy film z jego udziałem? Zielona Mila ten film był naprawde niesamowity.

Mazda

"Zielona Mila" rzeczywiście jest cudowna, ale jeśli chodzi o samą rolę i grę Hanksa - wolę "Forresta Gumpa".

Frodus

To moze ja dla odmiany napisze najlepszy IMO film bez jego udzialu ale z jego pomocą !
KOMPANIA BRACI

Mazda

Zielona Mila - perelka, Forrest Gump - pokazal klase:D.

Jednak mi jakos przypadl do gustu film "Skarbonka" z jego udzialem;p

dru_zeree

masz racje forest naprawde jest super, zielona mila dla mnie jak najbardziej tak, Cast Away też polecam!

Mazda

Zielona Mila
Złap mnie jeśli potrafisz (i fajny film)
Forest Gump

Mazda

Mi się każdy podoba z tych, które widziałam, ale najbardziej chyba "Forrest Gump", "Plusk", "Zielona Mila" i stanowczo "Terminal" ;]

Mazda

Ja stawiam zdecydowanie na "Forrest Gump" (10/10)... "Zielonej mili" bym dał 9 ;)

MegaTM

Filadelfia(gdzie wygladal super) i Zielona Mila !!!

Mother_Earth

Terminal, Zielona Mila, Wieczór Kawalerski - wymiataja!

lipa3000

Moim zdaniem: Cast Away, Forest Gump i apollo 13.

Mazda

Zdecydowanie Forrest Gump. Kreacja jaką stworzył jest rewelacyjna i nie wyobrażam sobie nikogo innego na jego miejscu.
Tak ogólnie podoba mi się większość filmów z udziałem Toma. On sam to naprawdę niesamowity aktor, z wielką werwą i talentem.. :)

Mazda

Forrest Gump, bo tam jest sobą- tępym, pokrzywdzonym przez los durniem...Tam na szczęście nie gra.Po prostu reżyser go ustawia przed kamerą jak małpę i filmuje.

Poza tym ten kolo grać nie umie...Zawsze jest taki sam! Beznadziejny!

lisoszakal

Jak można nazwać go beztalenciem? No jak? Bez przesady. Koleś umie bardzo dobrze grać i ma talent. Jest sobą. Co z nim nie tak? ;>

Anulka_2

To z nim jest nie tak, że się matce i ojcu nie udał.
Aktorem jest gorszym, niż pies Szarik...Gra na jedno kopyto- tępaków, idiotów, oszukanych, chorych, zdradzonych, upośledzonych, ograniczonych, zblazowanych kretynów (taki jest w rzeczywistości).
Gębę ma tępą, głos ma bulgotliwy i bełkotliwy, przy tym niesympatyczny cham prywatnie.

A każda jego rola to wariacja na temat Forresta...W każdym filmie Hanx jest pochodną Gumpa, może tylko bardziej udaje, że myśli.

Podsumowanie- Hanx to tępy osioł, który powinien zasuwać na traktorze, a jako aktor to mógłby ewentualnie z Maciusiem z Klanu napić się piwa w wannie!

Zero talnetu, polotu, charyzmy...Taki jest Tomek Hanx!

lisoszakal

Echhh.. nie ma to jak leczyc kompleksy na lepszych od siebie ;// Zalosne;//

lisoszakal

Nie,no normalnie nie zdzierżę.Jeżeli uważasz,że Hanks jest durniem czy tępą małpą,to chyba sam nią jesteś.On jest genialnym aktorem,ma mnóstwo świetnych ról i 2 oskary.Chyba nie dostał ich za małpowanie przed kamerą?Jeżeli on jest dla ciebie beztalenciem,to nie wiem,kto jest najlepszym aktorem?Orlando Bloom?A tak na marginesie...Może to ty się matce i ojcu nie udałeś?

Mazda

Hmm mnie Tom w kazdym filmie zachwyca, przed chwila obejrzalam "Droge Do zatracenia" i tez mi się bardzo podobała, był cudowny!
Ale jego najlepsze role to chyba jednak Forrest i Viktor z "Terminalu" :))
Pozdrawiam :)

CzarnaKrwinka

Albo jestem slepy albo nie powiedzieliscie tu ani slowa o genialne, niesamowitej roli w Filadelfii Hanksa. Kurde przeciez to jest jedna z jego najlepszaych rol, jezeli nie najlepsza, poza Forrestem Gumpem. Ogolnie moj ulubiony aktor, genialny gosciu, ktory potrafi wszystko zagrac. ;]

pozdro

krokodyl ;]

krokodyleq

Też racja, Filadelfia jest przepiekna:)
A Tom jak zwykle pokazal klase:)