Tom Hanks

Thomas Jeffrey Hanks

8,8
175 651 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hanks

Dla mnie ten aktor jest zupełnie bez wyrazu :| Miękki, mało męski, nie pasują to niego role twardzieli, przez co ma ograniczone możliwości. Pasuje owszem w rolach naukowców, intelektualistów, rozpłakanych ojców. Nawet przystojny nie jest. JEgo mimika twarzy przypomina maskę w weneckiej operze .Jedyny film z jego udziałem który mi się podobał to Forrest Gump. Zupełnie nie zgadzam się z jego 1 miejscem. Pozdrawiam fanów

kubagame

zgodze się z Tobą żę do Hankasa nie pasują role twardzieli (ani żaddnych agntów spacjalnych) sądze że może to dobrze zagrać, ale wyglad nie ten :/, i co do Forresta Gumoa też się zgadzam, ale pozatym uważam że jest jednym z lepszych aktorów- chociaż sądzę że role w kodzo mógł sobie odpuścić :/

pozdrowiena

p.s. nie jstem fanką tóra stra się go bronić tylko osobą dla ktorej jest neutralny, i jeszce zgadzam się z tym że nie jest zbyt przystojny- ale wsumie chodzi o jakośc gry więc dla mnie nią nadrabia wizerunek (ale mógł mieć go lepszy hihi)

Tami

musze coś sprostowac tz: zgadzam się z Forrestem i z pierwszym miejscem, ale nie jest to jedyny film , który mi się podobał

Tami

Podoba mi się że w sposób kulturalny napisałeś że Ci się nie podoba nie obrażając przy tym tych którzy go lubią :P ja go osobiście lubię ale często na filmwebie są użytkownicy którzy specjlanie piszą w chamski sposób żeby zwrócić na siebie.Dziękuję za kulturalne zachowanie :)
p.s
nie mówimy "Dla mnie sie nie podoba" bo to nie jest poprawne :P pozdrawiam :P

kubagame

Wreszcie jakaś sensowna krytyka :) Nie to co ten kolo xyz albo Siostra Jolanta :P Co prawda nie zgdam się z Twoim zdaniem, ale je szanuje. Wg mnie masz rację tylko co do tego, że nie pasuje do ról twardzieli. Jeśli podobał ci się Forrest Gump to zachęcam do obejrzenia Cast Away, jeśli jeszcze nie widziałeś. Równie dobra, jeśli nie lepsza rola Hanksa.
Pozdro.