Tom Hanks

Thomas Jeffrey Hanks

8,8
175 651 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hanks

Jest sławny, gdyż trafił na wielkie role, ale jego gra aktorska nie jest wcale taka wspaniała. W forescie gumpie dobrze zagrał, a w większości filmach ma taką samą minę.

użytkownik usunięty
archvile7

Ale tych wielkich ról nie dostałby, gdyby nie jego nieprzeciętne umiejętności aktorskie.

archvile7

Nie mógł bym tego lepiej określić dla mnie Most overrated w hollywood a przynajmniej jeden z głównych kandydatów

archvile7

podpisuje sie pod tym co napisales/as :) moze i ma nosa do rol, moze i rezyserzy go chca bo wiadomo, ze jego nazwisko przyciaga ludzi do kin itd, ale jest drewniany :) w paru filmach zagral niezle, ale sa lepsi od niego i to duzo jest takich. Pzdr i zapraszam do dyskusji, bo moze byc masa zdan :D

DasEfx90

Kiedyś go ceniłem. Póki się nie "wyrobiłem" był jednym z moich ulubionych aktorów. Teraz moge powiedzieć o nim jedynie że gra "drewno" np w aniołach i demonach, zielona mila. Jego najlepsze role to Filadelfia i Forrest Gump. Jednak dawać mu oscara (notabene wyjątkowo gówniane nagrody) za filadelfie gdzie zagrał poprawnie ale przebili go DDL czy Neeson to szczyt lewactwa.

archvile7

dokładnie, jak myślę o jego filmach to przychodzi mi do głowy tylko jeden notabene tępy wyraz twarzy
coś jest nie tak z jego mimiką

archvile7

Ja go osobiście uwielbiam, nigdy mnie nie zawiódł jesli chodzi o filmy w jakich grał, dla mnie Hanks tak jak DiCaprio to marka sama w sobie i gwarancja dobrego filmu.

archvile7

Jest bardzo dobrym aktorem, świetnie zagrał w Zielonej mili, polecam :)

xxZbuntowanaxx

dokładnie, mi też podoba się Zielona Mila i nie tylko. Masz Wiadomość, Cast Away.. Da Vinci, wszystko to sprawiło że podbił moje serce swą grą aktorską. A czemu twierdzicie tu że ma taką samą minę nie wiem. Facet ma taką tważ od urodzenia i nie może jej jakoś drastycznie zmienić uśmiechem czy zdegustowaniem. Taką ma twarz i tyle, zmiany są widoczne jedynie przy mimice. Tyle ode mnie . POLECAM.

archvile7

Nie zgadzam się z tą opinią, gdyż aby jakąkolwiek rolę nazwać wielką to najpierw ktoś musi umieć ją odpowiednio wykreować. Wszystko w rękach aktora i jego talentu. A Tom Hanks go ma.

archvile7

taaaa jasne wszystkie jego filmy są dobre albo świetne ciężko znaleźć jakieś wpadki , a ty piszesz takie bzdety , cała jego kariera jak dotąd jest świetna , a nie jakieś tam jedno pierdnięcie i aktor wszech czasów i co najważniejsze trzyma poziom co jest dość rzadko spotykane i zarazem niedoceniane , a to wymaga baardzo dużo sumiennej pracy

elendir

świetne/dobre filmy? które to? najwyżej oceniony ma u mnie 6 :P

jankotelegazeta23

aha lokalny wiejski krytyk się odezwał :)

elendir

Mówisz, że jednak takich filmów nie ma. Wiedziałem ;)

archvile7

Zgadzam się.