Tom Hanks jest osobiście moim ulubionym aktorem
uwielbiam go głownie za role dramatyczne :Szregowiec Ryan,CAST AWAY,ZIELONA MILA,DROGA DO ZATRACENIA,FILADELFIA,FORREST GUMP.Wiem,zę niektórzy smieją sie z takich scen jak odpływajacy Wilosn itd,ale ja to kupuje,moze to i hollywódzka tandeta,ale na mnie działa!!!!!!swietny aktor ,swietnie gra mimiką,gestykulacja genialny TOM HANKS DA BEST!!!!:D
I bardzo dooobrzeee! Masz u mnie plusa bo na mnie też takie sceny działają.Pamiętam,jak jeszcze jakiś czas temu wręcz nie znosiłam Hanksa (nie pamiętam po jakim filmie to ja go tak znielubiłam) ale wiadomo - młody gówniarz nie wie co dobre ;) No i po "Zielonej Mili" już się wkręciłam,potem kolejne filmy,które okazywały się bajeranckie,i role Hanksa po prostu rewelacyjne.A teraz go ubóstwiam.Jak wyczaje jakiś film,gdzie występuje Hanks to nie odpuszcze,muszę pooglądać.
No ale nie tylko świetny,rewelacyjny itd. (...) z niego aktor ale i też on sam wydaje się być człowiekiem bardzo fajnym.Kiedyś mówił w jednym z wywiadów (o sobie): "Ten kto nie przepada za sławą,zawsze zachowa zdrowy rozsądek" i za to zdanie go jeszcze bardziej cenie.
Pozdrawiam