Tom Hanks

Thomas Jeffrey Hanks

8,8
175 651 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hanks

u mnie na blogu jest "pojedynek" między tymi dwoma świetnymi aktorami. zapraszam do głosowania na lepszego :)

Monika2903

zaglosowala bym ale zapomnialas o adresie :)

milenik

wystarczy kliknąć na mój nick i juz bedziesz na moim blogu :)

Monika2903

Moi ukochani aktorzy;]
Johnny'ego od ponad roku ubostwiam, a Toma zaczelam jakos z miesiac temu, znaczy zawsze Go lubilam, ale zaczelam bardzije doceniac;]
Stanowczo dwojka najlepszych aktorow na swiecie:] <3

Monika2903

heh ja niestety nie potrafie zdecydowac ktory lepszy, bo kocham ich obydwoch tak samo:) moi ulubieni aktorzy:)

Monika2903

To jest chyba jakiś żart...tak?
Deep?!
Powinien czyścić buty Hanksowi!!!
Forrest Gump
Filadelfia
Cast Away
wiele by wymieniać
zawsze Hanks tworzy nową świetną kreację i osobowość
Mimiką twarzy potrafi oddać nawet strzępek uczucia
Aktor z zamiłowania...
Rozwalił mnie Forrestem. Nikt w historii nie potrafiłby lepiej zagrać tej niezwykle trudnej roli.
Deep to dobry aktor, owszem, ale nie ma co porównywać...

LaughJoy

chyba było by grzechem gdybym jeszcze nie dopisał Zielonej mili, Szeregowca Rayana, Apolla 13
musiałbym wszystko wypisać...:)
POZDRO WAM

LaughJoy

Hmm ja uwielbiam obu i oboje wg mnie sa swietnymi aktorami, umia wzruszac, bawic, a Johnny jeszcze doskonale sprawdza sie jako czarny charakter, bo Toma niestety jeszcze w takiej roli nie widzialam:(

Monika2903

zdecydowanie bardziej lubię zbuntowanego Deppa niż grzeczniutkiego Hanksa, a z resztą Deppem wszyscy zaczęli się tak podniecać po piratach. założę się że niewiele z tych sikających w majtki nastolatek słyszało o takich filmach jak 'truposz', 'las vegas parano' czy 'arizona dream'. a tam Depp pokazał prawdziwą klasę.

twoja_stara

Podziwianie urody Deppa nie oznacza, ze jest sie "sikajaca w majtki nastolatka", a tak pozatym, to mysle, ze wiekszosc zna duzo jego filmow, ja osobiscie 3 nie widzialam..

Monika2903

Tom Hanks to wspaniały aktor. Uwielbiam go zwłaszca za film Cast Away, gdzie przez większośc filmu grał zupełnie sam i świetnie się spisał oddając postać rozbitka na bezludnej wyspie. Prawdziwe mistrzostwo. Mimo to myślę, że Johnny Depp jest o niebo lepszy. Piraci piratami, ale takie filmy jak Edward Nożycoręki, Ed Wood, czy Jeździec bez głowy jak dla mnie pokazują, że to mistrz w swoim fachu ;)

Monika2903

Załóz ten sam temat na forum Johnny'ego i będą wyrównane szanse

Monika2903

Tom Hanks jest o wiele lepszym aktorem od Deppa. Depp to nie jest aktor dramatyczny. Gra dziwaków, wymyślonych przez Burtona, ale nie wiadomo czy by podobłał trudniejszym rolą np. jak Sean Penn w filmie "Jestem sam". Hanks zdecydowanie.

Szajba

Ja obu uwielbiam, i jesli uwazasz, ze Depp umie graxc tylko dziwakow to widac, ze bardzo malo filmow z Nim obejrzale/as ;]

CzarnaKrwinka

Ze 20 filmów z Deppem widziałem. Dla Ciebie niezależnie od tego jak zagra to i tak będzie to mistrzostwo świata. Ja patrzę troche inaczej na sprawe. Dla mnie jego najlepsze role to te, w których macza palce on i Burton.