Tom Hanks

Thomas Jeffrey Hanks

8,8
175 651 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hanks

Wielu go nie lubi, grał w kilku kiepskich filmach i wszyscy wypominają mu ten nieszczęsny Kod Da Vinci! Ksiązka Browna jest z pewnością lepsza chociaz jej nie czytałem, bo nie podoba mi sie literatura Jamesa (zbyt szczegółowe i troche nie potrzebne opisy).
Wracając do Toma Hanksa, ma on ogromny talent i jest niezwykły, niepowtarzalny, charyzmatyczny (moznaby wymieniac wiele tego typu przymiotników). Należy do moich ulubieńców obok Crowa, Gibsona czy Nortona, chodz nie wiem czy nie jest poprostu najlepszy!

bergkamp89

Najlepszy to jestem ja;],potem Al...Tom też jest wporzo,ale nam może pucować lampy na światłach

bergkamp89

to co zrobił w Filadelfii, pozniej Forest Gump i Cast Away to szacunek

bergkamp89

Robercie De Niro,skromności,chłopie,skromności troche! NAJLEPSZA JESTEM JA! :D <szydera>,Joke'ing of course. Zgadzam się,Tom to jeden z najlepszych aktorów Hollywood!

bergkamp89

tak tak ! Tom jest najlepszy ^^ przede wszystkim potrafi wzruszac. umie doskonale wcielic sie w bohatera. zgadzam sie tym ze najlepszymi jego rolami byl Forrest Gump, Filadelfia, Zielona mila . polecam takze Terminal chociaz to nie jest film o tak powaznej tematyce... :))

bubbleberry

Tom jest aktorem...ja jestem artystą