Genialny to mało powiedziane! ^^ jego gra aktorska powala na kolana, a ja sobie to uświadomiłam dopiero teraz . REWELACYJNIE zagrał w Thorze, brawa dla niego, postać niesamowicie ucharakteryzowana :) nic tylko podziwiać ;)
Dokładnie, nic dodać nic ująć :) czekam z utęsknieniem na kolejne części Thora i coraz szerzej rozbudowane wątki Lokiego. A już najchętniej zobaczyłabym go w serialu nakręcony na tej podstwie, ale to tylko moje głupie marzenia :)
Serial fajna rzecz, ale ja bym sie wtedy bała że coś przegapię, jakiś odcinek. Ja też czekam z utęsknieniem na kolejne części bo... zapowiadają się super ;)
Ja pewnie śledziłabym na bieżąco i oglądałam po sto razy powtórki tych samych odcinków :)
Właśnie, to czekanie jest najgorsze, chciałoby się już go zobaczyć :)
Dokładnie, a w sumie jak się go trochę posłucha i spojrzy po tem na jego zdjęcie to wydaje się być bardzo przystojny :D
Co do jego urody, nie mam wątpliwości.... przystojny to on jest :) choć to też kwestia gustu i może nie każdemu się podobać.
Fakt, pokochałam go za Lokiego, zrobił to najlepiej na świecie, To genialny aktor i świetny człowiek, oglądałam z nim wiele wywiadów, i wydaje się być naprawdę zajebistym człowiekiem. Kocham go i za Lokiego dałabym mu oscara :D
Ten oscar prędzej czy później do niego trafi (taką mam nadzieję ) jest wyjątkowym aktorem, jego role kupuje się całkowicie .
Tom Hiddleston w odróżnieniu on miej lub bardziej plastikowych przystojniaków z Hollywood jest utalentowanym AKTOREM .
Należy mu się jakaś ambitna rola w naprawdę dobrym, niebanalnym filmie, ale i też prawda, miło byłoby zobaczyć go ze złotą statuetką w ręce. ;)
Również oglądałam wiele wywiadów z nim i to jak postępuje z fanami jest wręcz ujmujące! Niejednokrotnie podkreśla że robi to dla nich bo bez nich by go nie było :) Jego kreacja Lokiego jest świetna ale w innych filmach również zachwyca;d już nie mogę się doczekać Only Lovers Left Alive!
Dlatego że tak dba o fanów nie tylko jest wspaniałym aktorem ale też człowiekiem :) Oby jak najwięcej filmów z Tomem ;)
Czasami aż się nie chce mi wierzyć gdy widzę jaki on jest dla innych ludzi . A po obejrzeniu zdjęć Toma z Afryki popłakałam się jak bóbr .