Tom Hiddleston

Thomas William Hiddleston

8,6
72 722 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hiddleston

Mam zamiar wysłać do Toma zdjęcie z listem, w którym zawrę prośbę o autograf. Przeszukuję
internet wzdłuż i wszerz, ale wciąż nie mogę znaleźć odpowiedniego. Jakieś sugestie?

WhiteRosette

Może Twitter?

anne22

Niestety nie znalazłam nic dla siebie :c

WhiteRosette

na tumblrze bylas? pewnie tak. sama musisz wybrac fote ktora do ciebie najbardziej przemawia :)

WhiteRosette

świetny pomysł, też o tym myślałam ale nie wiem czy jest realna szansa na odpowiedz :)

KoktajlTruskawkowy

Jest jest :D wejdz sobie na fanmail. biz to się przekonasz :D

WhiteRosette

Dziękuje, w takim razie chyba też spróbuje ;)

użytkownik usunięty
WhiteRosette

Hej :)

Pod jaki dokładnie adres wysyłasz?

Ja też to zrobię. Tom zobaczy wiele listów z Polski xDD

WhiteRosette

masz jakiś adres oficjalny pod który śle sie takie listy?

lukasz_f

Na fanmail. biz można znaleźć adres praktycznie do wszystkich, nawet do Papieży :D

WhiteRosette

Oczywiście pójdę w Twoje ślady, to będzie najlepszy prezent na moje urodziny, o ile w ogóle on ten list zobaczy na oczy. Tak bardzo marne szanse :p

Myersowa

Proszę bardzo, bardzo przydatne informacje o takim przedsięwzięciu.
http://panicdemon-autographs.bloog.pl/kat,0,page,8,index.html?smoybbtticaid=611b 19

Szanse są, ale jak długo to będzie trwać to inna sprawa.

Adres. Mam nadzieję, że prawdziwy/aktualny, bo wysyłam jutro list. xD
http://www.fanmail.biz/55115.html

użytkownik usunięty
Kanakaredes

Co wkładasz do koperty?

aleeexsmile. blogspot. com Tu masz super poradnik. Sama z niego korzystałam

Na tym blogu co wyżej podałam jest taki obrazek:
http://pu.i.wp.pl/k,NzYzNDkwMzEsNTAwODYwNzA=,f,723811_diagram_2_medium.jpg

użytkownik usunięty
Kanakaredes

Dziękuję wam bardzo :)

Kanakaredes

Dzięki, jeśli uda się z Tomem, to może zostanę łowcą autografów :D

Myersowa

Ja już też podłapałam tą fazę i mam szatański plan, żeby zdobyć autografy moich ulubieńców. Wysłałam wczoraj do Toma i Roberta Downeya Jra xD

Kanakaredes

Ale co najmniej miesiąc trzeba czekać. Mam nadzieje, że nie z pół roku...

Kanakaredes

ale piszecie cały list do niego/do nich, czy tylko tak krótko, z prośbą o autograf?

charmer08

Raczej to powinna być dość zwięzła prośba o autograf, bo oni muszą trochę tych listów dostawać. Trzeba być wyrozumiałym. Ja może ze 5 zdań napisałam.

charmer08

Ja napisałam cały list :) Będzie chciał to przeczyta, nie będzie chciał, to nie, dla mnie to nie jest kłopot napisać mu parę zdań kim jestem, skąd, w jakim filmie i dlaczego mi się najbardziej podobał. Jeśli chcesz, to możesz też zadać mu pytania i napisać, że jeśli będzie miał chwilę, to może Ci na nie odpowiedzieć, też tak zrobiłam :) Nie będę przecież pisać do niego regularnie, tylko jednorazowo po autograf, więc wolę mieć pewność, że jeśli przeczyta mój list, to będzie mu miło i będzie czuł satysfakcję ze swojej pracy :D

Kanakaredes

Ostatnio myślałam sobie, że na swoje urodziny chciałabym dostać imienny autograf od Toma :D A tu proszę, taki wątek i w ogóle. Daj znać, jak cokolwiek się ruszy :p

użytkownik usunięty
Kanakaredes

Ja się zastanawiam nad Robertem. Jaki brałaś adres?

http://www.fanmail.biz/6642.html

Kanakaredes

Teraz się pewnie rozszaleję i będę 2-3 listy tygodniowo wysyłać. A za jakiś miesiąc, może dwa, ludzie w moim domu się zaczną dziwić co tyle amerykańskich listów do mnie przychodzi. xD
Tak naprawdę to z moich lubianych aktorów i aktorek to tylko Tom jest w UK, Elodie Yung jest w Francji i Byung-Hun Lee w Korei Płd, a cała reszta w USA. No, ale to moje nowe hobby xD
Będę mogła zbierać amerykańskie znaczki xDDD

Kanakaredes

Hahaha ciekawe by to było :D Jak znajdę trochę więcej czasu, to załatwię ten list. Poprawność językowa mnie chyba najbardziej przeraża.

Kanakaredes

Po przeczytaniu waszych komentarzy aż sama rozochociłam się żeby wysłać list :) Tylko że pewnie dostaje ich miliony i nie ma za bardzo czasu. Kurcze mogłam o tym pomyśleć 2 lata temu ;)

WhiteRosette

Ja wysłałam na początku października i wciąż czekam na odpowiedź... Wysłałam dwa zdjęcia:
ht tp://media1. santabanta. co m/full1/Global%20Celebrities%28M%29/Tom%20Hiddleston/tom-hiddleston-0a .jpg
oraz to
ht tp://thefilmstage. co m/wp-content/uploads/2013/04/Tom-hiddleston .jpg.
Napisałam list, do środka włożyłam zdjęcia, kopertę zaadresowaną do siebie i kupon IRC :) Tom mówił gdzieś, że czyta wszystkie listy, które otrzymuje, ale ze względu na to, że teraz jest ich tak dużo czas odpowiedzi może się przedłużyć, więc ja się nie spodziewam odpowiedzi do przyszłego roku :D

pela866

Jarałabym się nawet wtedy, kiedy doszedłby ten list do mnie po 10 latach :p

Myersowa

Jasna sprawa :D

Myersowa

Padłam xDDD Mogę pomóc w pisaniu listu, bo nie polecam korzystania z translatorów. Można co najwyżej słowa wpisywać, a nie, broń Boże, zdania. Ja z resztą pisałam w PSach "Forgive me if I did any mistake" i podobne xD

Kanakaredes

Pewka, nigdy nie używałam translatorów do takiego tłumaczenia ;) Nie mam problemów z angielskim, ale wiadomo, że zawsze jakiś głupi błąd mogę zrobić :p

Myersowa

Sama do końca nie jestem pewna czy powinnam napisać "... if Idid any mistake" czy "...if I had done any mistake", ale trudno, będą wiedzieli o co o kaman xDD

Kanakaredes

Na pewno zrozumie :D Mnie też dobijają takie niepewności, przez nie wątpi się, czy nawet proste słowa są poprawnie napisane :p

Myersowa

No dokładnie. Z innej beczki, to bardzo fajne uczucie - pisać list. To już nie jest email albo sms, tylko LIST. Te całe listowe zwroty i staranność o pismo jest bardzo fajne xDDD

Kanakaredes

Od jakiegoś czasu przymierzam się ze znajomymi do pisania listów. Ta sztuka prawie zupełnie wymarła, a przecież tak super się na nie czeka :D

pela866

Zabójcze xDD

pela866

Co do tego kuponu IRC - przeczytałam na fanmailu, że Hamilton Hoddel nie przyjmuje już tych kuponów i muszą być znaczki z Anglii. Ktoś może to potwierdzić na 100 %? Albo orientuje się ktoś, jak mogę sobie załatwić takie znaczki? (nie, nie mam znajomych w Anglii).

Pozdrawiam

Rafie

Kurde, to by nie było fajnie.

Rafie

Myślę, że to nie może być tru. Ostatnio czytałam na ich stronie, że te kupony właśnie MUSZĄ być. No błagam, wtedy Tom i wielu innych aktorów nie dostawałoby listów z poza UK :o

WhiteRosette

"(...) international reply coupons are no longer accepted." Właśnie zajrzałam na stronę Hamilton Hodell i oto, co przeczytałam. Czyżbyśmy weszły na dwie różne strony? ;P
Z tym, że nie dostawaliby to masz rację, a przynajmniej dostawali by dużo mniej, bo nie każdy ma ochotę na szukanie zagranicznych znaczków, ale... Albo angielskiego nie umiem, albo nie wiem, o co chodzi :P

Rafie

NIE :C

Rafie

Ej, ale jestes pewien? Wyślij mi adres na pocztę. Bo nie wiem czy panikować czy walić łbem o ścianę.

WhiteRosette

Może dlatego, że ważność kuponów kończy się 31 grudnia (wpiszcie na wikipedii Międzynarodowy Kupon na Odpowiedź) :/ poczekajmy do stycznia

KarolinaMovie

Obyś miała rację :c

WhiteRosette

Listy z zagranicy dostawali by normalnie, ale na odpowiedź na list nie ma co czekać, bez załączonych odpowiednich znaczków. Sama rozglądałam się za rozwiązaniem zagadki "co zrobić, żeby uzyskać autograf?". Wychodzi na to, że Royal Mail nie akceptuje już tych kuponów międzynarodowych, tylko znaczki angielskie. :/ Może się mylę, dobrze by było, ale wydaje mi się, że bez załączenia angielskich znaczków do listu z prośbą o autograf, chyba nie należy oczekiwać odpowiedzi.