Tomasz Ciachorowski

6,5
353 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tomasz Ciachorowski

Który jest przystojniejszy według was ??? Mi sie o wiele bardziej podoba Filip :)

sa513

Mi również, co nie znaczy że Tomek jest brzydki. ;] Filip ma to coś, a on tego nie m. ;] Pzdr.

sa513

Tomasz Ciachorowski!
Bobek to króliczy bobo przy nim

Kornela

oczywiscie ze Tomasz Ciachorowski ;))) te oczka ...

nunax4

Filip ma urocze dołeczki do tego brunet- według mnie Filip (imię tez ma ładne) ALE TOMEK TEŻ JEST NICZEGO SOBIE.

nunax4

tomasz ciachoroski jest bardzo przystojnym facetem

sa513

Tomasz jest ładny... ale o wiele bardziej podoba mi się Filip ;D

sa513

Obaj są przystojni ;d
Jeden blondyn a drugi brunet ;p Heh.
Ale ja jakoś mam uraz do blondynów, co nie znaczy że Tomasz nie jest przystojny.

sa513

Bobek jest paszczurem! Nie lubie go!
Tomek jest super!!!!

mela1993_5

A mi się o wiele bardziej Bobek podoba. Ten ma jakieś takie nierówne oczy .

sa513

Moim zdaniem dużo lepszy jest Tomasz.
Po pierwsze, nie lubię brunetów.
Po drugie, na pierwszy rzut oka widać, że Tomasz to prawdziwy facet, a Bobek to chłopczyk, taki słodziuteńki, nie mój typ.

xyz992992

zdecydowanie FILIP BOBEK.
Po pierwsze: o wiele bardziej wolę brunetów
Po drugie: widzieliście, jakie on ma cudne oczy?
Po trzecie: ma urocze dołeczki ;)

bones1995

Jasne że Filip Bobek
Po pierwsze : wolę brunetów (według mnie są bardziej męscy)
Po drugie: jego głos jest zniewalający
Po trzecie : cudne oczy i piękny uśmiech z cudnymi dołeczkami :)

xyz992992

A moim zdaniem Ciachorowski wygląda jak pięcioletni chłopczyk. Może filip jest troche za chudy, ale mam to gdzieś, ma boskie oczy, boski uśmiech. Nie oceniamy tu raczej charakterów w serialach ale ja to zrobie. Wole Filipa za to, żę w brzyduli nie dał sobie w kasze dmuchać, nie był takim mazgajem jak Tomek, który cacka się ze wszystkim, nie postawi kawy na ławę tylko robi z siebie durnia.

sa513

zdecydowanie Tomasz ;]

nie za krótki...

careless_whisper

Oczywiście Tomasz ,fajny facet:) Filip to taki szczypiorek.

aneta99_7

jestem za tomkiem:)

sa513

Co to za pytanie , pewnie ze Filip on ma coś takiego w sobie ze nogi mi się uginają , a tomek jest ok, ale nie lubię blondynów

sa513

Mi chyba jednak Tomek choć Fifi też jest fajny ;)

sa513

Oczywiście że FILIP! I z wyglądu i pod względem kunsztu aktorskiego jest po prostu lepszy :)

sa513

według mnie Filip jest przystojniejszy i ma w sobie to coś, czego Tomek nie ma, jak napisali moi poprzednicy. oczywiście Tomek też jest przystojny ale Filip ma zdecydowanie zniewalająca urodę, no i przede wszystkim ładne oczy, bo to one mówią o pięknie człowieka ...:)

sa513

Zdecydowanie Filip Bobek :p Ciachorowski to prawie że nie facet...

_camile_

Bobek to nie facet!! Tomek jest bosski ;D

sa513

Nie oglądałam "BrzydUli", nie oglądam "Majki", ale jeśli chodzi o pytanie to zdecydowanie i bez wątpienia Tomasz Ciachorowski. Choć nie lubię blondynów ;) Ma coś w sobie skubaniec :D

vanilla_sky85

Ja wiem co ma-głupią minę i durne zachowanie, taka (przepraszam za słownictwo) ciota. Zdecydowanie, bez wątpienia, na 100% FILIP BOBEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sa513

pewnie że Filip:D

xkasiunia94x

Gdybym widziała tylko zdjęcia, to obaj są przystojni. Ale oglądałam Brzydulę i usiłowałam oglądać Majkę. Niestety tego się nie da oglądać. Ciachorowski jest tak beznadziejnym, drętwym aktorem z tak monotonnym głosem, że zastanawiam się kto mu dał dyplom.
Kiedyś czytałam opinie o Bobku że jest drewnianym aktorem, niewiarygodne. Bobek w Brzyduli to było mistrzostwo świata w porównaniu z tym kawałkiem drewna.

marilla12

I tu się muszę z Tobą zgodzić Marilla12 Ciachorowski jest strasznie drętwy i sztywny.Ci co twierdzą że Filip Bobek jest drewniany chyba Tomka Ciachorowskiego nie widzieli.

Preity27

oczywiście Filip, ale tak myśle jaby Tomasz zpuścił brudkę taką mała byłby całkiem całkiem

ola_97_filmweb

OCZYWISCIE,ZE FILIP JEST PIEKNIEJSZY.TOMEK TO MOŁ

ola_97_filmweb

Filip Bobek ;P

Elenaa

Tomek Ciachorowski przystojniejszy. Ciasteczko z niego :)

sa513

Ja po obejrzeniu wczorajszego Szymona Majewskiego (13.09.2010) bardziej wolę Tomka:) A te jego spojrzenie mhm przyciaga uwage hehexD

natalaaxD

Filip Bobek the best

sa513

Niby Ciachoroski niebrzydki, a jednak brakuje mu tego czegoś. A Filip to coś ma.

sa513

Oczywiście, ze Filip :) Lubie go jako aktora, wydaje się taki sympatyczny, nie da sie go nie lubic :) Poza tym trzeba przyznac: jest przystojny. A poza tym podobają mi się jego oczy i lubię dołeczki w policzkach (też je mam :)) - są urocze :) Filip Górą! :) Ciachorowski jest sztuczny, mimo, że też niczego sobie facet, aktor z niego fatalny.

sa513

Jasne że filip ! ta ciota mu do pięt nie dorasta ;d

sa513

co za kurva durny temat i te same odpowiedzi, zajmij sie dziweczynko czyms pozyteczniejszym, albo strzel sobie z palca przy zdjeciu ktoregos z nich

sa513

Zdecydowanie Filip jest przystojniejszy no i ten jego głos. Ciachorowski jest mdły, bezbarwny i ogólnie nijaki. Ogólnie beznadziejny. Filipowi do pięt nie dorasta...

Kareenaa

Zgadzam się w całej rozciągłości. Tu już nawet nie chodzi o wygląd, Ciachorowski jest tak miałki, że nawet gdyby był greckim bogiem nie dałoby się patrzeć na jego dokonania aktorskie. Bobek ciekawszy, ma charyzmę.

sa513

A mi bardziej podoba się Tomek. Wydaje mi się, że ma taką dobroć w oczach. Natomiast Filip wygląda mi na takiego cwaniaczka. Jego ruchy i zachowanie jakoś tak mi przypominają takich cwaniaczków, a Tomek wydaje się być dobrym i spokojnym facetem. Zdecydowanie TOMEK!!!! :D

użytkownik usunięty
sa513

FILIP BOBEK,
ma fajną charyzmę i świetnie gra w filmach, jest przystojniejszy od Tomka,
Ciachorowski jest nieciekawy, dopiero zaczyna i ma mało filmów.

Szkoda mi was. Po pierwsze - ocenianie aktora pod kątem wyglądu jest godne pożałowania. Co wy sobą reprezentujecie? Podstawówkę? Pomijając fakt, że jest kiepskim aktorem, to z tego co tu czytam większość z was dała Ciachorowskiemu ocenę 1, bo Bobek ładniejszy. Uśmiałam się. Oboje są brzydcy, ale co najważniejsze - nie umieją grać. Tyle w temacie.

sa513

Oczywiście, że Filip Bobek.<3
Ciachorowski mu do pięt nie dorasta.
A po za tym gra w serialach jak drewno.

Ania3031

Bobek jest dużo lepszym aktorem.