Który jest przystojniejszy według was ??? Mi sie o wiele bardziej podoba Filip :)
Filip ma urocze dołeczki do tego brunet- według mnie Filip (imię tez ma ładne) ALE TOMEK TEŻ JEST NICZEGO SOBIE.
Obaj są przystojni ;d
Jeden blondyn a drugi brunet ;p Heh.
Ale ja jakoś mam uraz do blondynów, co nie znaczy że Tomasz nie jest przystojny.
Moim zdaniem dużo lepszy jest Tomasz.
Po pierwsze, nie lubię brunetów.
Po drugie, na pierwszy rzut oka widać, że Tomasz to prawdziwy facet, a Bobek to chłopczyk, taki słodziuteńki, nie mój typ.
zdecydowanie FILIP BOBEK.
Po pierwsze: o wiele bardziej wolę brunetów
Po drugie: widzieliście, jakie on ma cudne oczy?
Po trzecie: ma urocze dołeczki ;)
Jasne że Filip Bobek
Po pierwsze : wolę brunetów (według mnie są bardziej męscy)
Po drugie: jego głos jest zniewalający
Po trzecie : cudne oczy i piękny uśmiech z cudnymi dołeczkami :)
A moim zdaniem Ciachorowski wygląda jak pięcioletni chłopczyk. Może filip jest troche za chudy, ale mam to gdzieś, ma boskie oczy, boski uśmiech. Nie oceniamy tu raczej charakterów w serialach ale ja to zrobie. Wole Filipa za to, żę w brzyduli nie dał sobie w kasze dmuchać, nie był takim mazgajem jak Tomek, który cacka się ze wszystkim, nie postawi kawy na ławę tylko robi z siebie durnia.
Co to za pytanie , pewnie ze Filip on ma coś takiego w sobie ze nogi mi się uginają , a tomek jest ok, ale nie lubię blondynów
według mnie Filip jest przystojniejszy i ma w sobie to coś, czego Tomek nie ma, jak napisali moi poprzednicy. oczywiście Tomek też jest przystojny ale Filip ma zdecydowanie zniewalająca urodę, no i przede wszystkim ładne oczy, bo to one mówią o pięknie człowieka ...:)
Nie oglądałam "BrzydUli", nie oglądam "Majki", ale jeśli chodzi o pytanie to zdecydowanie i bez wątpienia Tomasz Ciachorowski. Choć nie lubię blondynów ;) Ma coś w sobie skubaniec :D
Ja wiem co ma-głupią minę i durne zachowanie, taka (przepraszam za słownictwo) ciota. Zdecydowanie, bez wątpienia, na 100% FILIP BOBEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdybym widziała tylko zdjęcia, to obaj są przystojni. Ale oglądałam Brzydulę i usiłowałam oglądać Majkę. Niestety tego się nie da oglądać. Ciachorowski jest tak beznadziejnym, drętwym aktorem z tak monotonnym głosem, że zastanawiam się kto mu dał dyplom.
Kiedyś czytałam opinie o Bobku że jest drewnianym aktorem, niewiarygodne. Bobek w Brzyduli to było mistrzostwo świata w porównaniu z tym kawałkiem drewna.
I tu się muszę z Tobą zgodzić Marilla12 Ciachorowski jest strasznie drętwy i sztywny.Ci co twierdzą że Filip Bobek jest drewniany chyba Tomka Ciachorowskiego nie widzieli.
Ja po obejrzeniu wczorajszego Szymona Majewskiego (13.09.2010) bardziej wolę Tomka:) A te jego spojrzenie mhm przyciaga uwage hehexD
Oczywiście, ze Filip :) Lubie go jako aktora, wydaje się taki sympatyczny, nie da sie go nie lubic :) Poza tym trzeba przyznac: jest przystojny. A poza tym podobają mi się jego oczy i lubię dołeczki w policzkach (też je mam :)) - są urocze :) Filip Górą! :) Ciachorowski jest sztuczny, mimo, że też niczego sobie facet, aktor z niego fatalny.
co za kurva durny temat i te same odpowiedzi, zajmij sie dziweczynko czyms pozyteczniejszym, albo strzel sobie z palca przy zdjeciu ktoregos z nich
Zdecydowanie Filip jest przystojniejszy no i ten jego głos. Ciachorowski jest mdły, bezbarwny i ogólnie nijaki. Ogólnie beznadziejny. Filipowi do pięt nie dorasta...
Zgadzam się w całej rozciągłości. Tu już nawet nie chodzi o wygląd, Ciachorowski jest tak miałki, że nawet gdyby był greckim bogiem nie dałoby się patrzeć na jego dokonania aktorskie. Bobek ciekawszy, ma charyzmę.
A mi bardziej podoba się Tomek. Wydaje mi się, że ma taką dobroć w oczach. Natomiast Filip wygląda mi na takiego cwaniaczka. Jego ruchy i zachowanie jakoś tak mi przypominają takich cwaniaczków, a Tomek wydaje się być dobrym i spokojnym facetem. Zdecydowanie TOMEK!!!! :D
FILIP BOBEK,
ma fajną charyzmę i świetnie gra w filmach, jest przystojniejszy od Tomka,
Ciachorowski jest nieciekawy, dopiero zaczyna i ma mało filmów.
Szkoda mi was. Po pierwsze - ocenianie aktora pod kątem wyglądu jest godne pożałowania. Co wy sobą reprezentujecie? Podstawówkę? Pomijając fakt, że jest kiepskim aktorem, to z tego co tu czytam większość z was dała Ciachorowskiemu ocenę 1, bo Bobek ładniejszy. Uśmiałam się. Oboje są brzydcy, ale co najważniejsze - nie umieją grać. Tyle w temacie.
Oczywiście, że Filip Bobek.<3
Ciachorowski mu do pięt nie dorasta.
A po za tym gra w serialach jak drewno.